tomorrow can wait.



Fredag. Denna underbara lediga fredag. Klockan är tolv och jag har inte ens gått upp ur sängen än. Är det inte toppen? Stensomnade tidigt igår, före klockan tolv och vaknade riktigt efter klockan tolv idag. Över 12 (!) timmars sömn, vet inte när det hände förra gången faktiskt. Skööönt!

Ligger nu och ska följa Elfsborgs presskonferens angående en ny spelare. Victor Claesson säger källorna men vi får se helt enkelt om några minuter. Gårdagens match i Aalesund hade dock allt annat att önska och 0-4 är den största förlusten sedan 1-6 borta mot Fiorentina. Lite skillnad på Fiorentina och Aalesund kanske men..ja, skitmatch!

Idag har jag inte så mycket planer annars. Det blir en lugn dag med mycket vila, känner mig ganska sliten nu faktiskt så det ska bli skönt! Kanske kika på en film. De låter konstigt men en dag med riktigt rejält regn vore skönt nu. På just en ledig dag! Hemma hade det varit tvärtom "tänk en dag med sol.." 

Men just nu skulle jag kunna göra det mesta för ett par dagar hemma i Sverige, med familj och vänner. Att se fantastiska semesterbiler från Sverige, i sommarsol gör lite smått ont faktiskt. Svensk sommar när den är bra - då är den som bäst! Lever i ett semesterparadis, absolut, men det finns en anledning för att folk just åker hit på semester också. 

Om 26 dagar kommer mina kära föräldrar till Rhodos -wiii! Det ska bli så kul att se er igen, och att ni nu kommer till min hemmaplan, får se hur jag lever och mitt liv här. Det ser jag fram emot riktigt mycket :) 

Igår körde jag Senni till flygplatsen. En vecka på Mallorca och en hemma i Finland väntar. Så sjukt värd semester såklart, men det var jobbigt ändå! Men tiden går fort förhoppningsvis!

Nu är det nog dags för frukost tror jag..kanske! Klockan är visserligen tjugo i två nu..men men! Ha en fin dag :)

...och det var Claesson som presenterades: Superettans succéman klar för Elfsborg

ibland blir det inte riktigt som man tänkt.



Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Det får man väl bara acceptera och svälja.
Bara jobbigt när man har en stark vilja och drivkraft för en sak,
ett mål för en sex månadersperiod -
så snubblar man på mållinjen utan att man kunnat påverka det överhuvudtaget. 
It sucks. 

i'm glad i'm not a proud american.

Teamdag igår, eller faktiskt destinationsdag! Trevligt :) Vi åkte till en riktigt mysig strand där vi hade lite uppdrag. På kvällen sen blev de lite bargolf - aldrig testat det! 18 barer, vi var indelade i lag och per lag skulle vi köpa minst 2 drikar på varje bar!

Vårt lag blev tvåa - inte dåligt av tio stycken ändå!

Sen åkte jag med och sov hos Senni, de e det bästa ändå att få vakna upp med henne vid sin sida =) Men i natt var dock aircondition trasig och..de blev varmt som usch efter några timmar, och bättre blev det inte heller när solen började steka på. När vi dock skulle gå i morses, då hoppade den igång.

Suttit på kontoret och gjort lite administrativt arbete idag - trevligt och en skön dag helt enkelt. Nu är jag halvledig så det blir lugnt och fint!

Blev rikitgt glad också för jag har nog ätit den godaste lunchen ever här nere. Så är det när man börjar blir igenkänd här. Fick välja kycklingfiléer, currysås och gott ris, med en liten sallad - såååådan :D

Nu ska jag sova lite. Vi hörs :)

are you willing to turn the tide.


Jag kommer sakna dig Elin.

Ja nu var de sådär längesedan igen. Inte bra alls men får helt enkelt skylla på att det händer så mycket i livet just nu på alla plan och tiden finns inte just nu. Förlåt för det.

Först får jag väl börja med att gratulera min far som äntligen (!) fått sin leksak. Eller fått och fått, han har köpt sig en leksak jag tycker han förtjänar riktigt mycket! Man lever bara en gång, och visst är det en cabriolet man ska ha då? Tur för dig att sonen inte är hemma den här sommaren.. ;) haha!

Vad händer mer? Jerry är här nere nu och roar sig och då får jag säga tack till alla mina underbara vänner och kollegor som hjälper till att "ta hand om" honom här. Själv arbetar jag väldigt mycket just nu så har inte alltid tid. Men kul att han är här i alla fall :)

Imorgon har vi en destinationsdag med heeeela öns personal! Då blir det jakten på det försvunna skeppet, plankgång och annat - en piratdag helt enkelt! Ska bli kul :)

Idag har det varit välkomstmöte som gick toppenbra faktiskt. Fick en stor applåd och flera som kom fram och tyckte det var riktigt bra - sånt värmer! På tal om värme, det är riktig varmt här nere nu på Rhodos. Högsommar när den är som varmast, eller de kan nog stiga lite till. Men inte ett moln i sikte på flera veckor.

Nu så ska jag snart iväg lite så ta hand om er alla vettja!

all I ever knew - only you.



Då var det söndag idag och vet ni? Klockan är efter 10 och Joakim är fortfarande kvar i sängen!! Vad hände där liksom? Ska förklara det lite mer, brukar alltid vara på flygplatsen vid den här tiden men nu den här veckan så är jag helt enkelt ledig till ikväll. Ledig o ledig, de kommer bli en sen natt för vi har senarelagt flyg, o då blir de en heldag i alla fall!

Hur som helst. I fredags på kvällen hade vi "Blue Awards" igen. Det är en kväll där alla på destinationen träffas, vi får lite information och även fyra priser delas ut. Det är för att motivera oss och även hylla de som gör det lilla extra eller som förtjänar någonting efter deras prestationer på jobbet.
   Denna gång åkte vi ner till Kolymbia och stranden där, skitmysigt! Engångsgrillar och korv med bröd kändes väldigt enkelt och helt fantastiskt, som hemma :)

Fyra priser delades ut som sagt:
- Månadens blue story: Pernille vann den efter att någon mycket trevlig människa nominerade henne efter vår flygförsening för någon vecka sedan.
- Månadens mesta dreamcatchers: Bästa Josefine från syd, bra jobbat!
- Månadens säljare: Aleksi "Vesa" Toivanen
- Best colleauge of the month - JAG :D

Tack alla ni som röstade på mig, det var ett underbart kvitto på att jag gjort någonting rätt de senaste, och allas gratulationer efteråt, ni är så toppen! Nu ska en halvdag ledigt, en hyrbil och bowlingbiljetter användas på bästa sätt :)

Annars, vad händer? Jerry kommer snart, woop woop! I eftermiddag ska jag se Sverige - Australien, dam-VM, en viktig och spännande match! Får väl även önska Elfsborg lycka till ikväll ;)

exactly someone like you.



Av någon anledning har jag nu fått sluta uppdatera bloggen med korta intervaller, just bara för att det har varit ganska mycket att göra den senaste tiden. Helgerna har varit på arbetstid upp mot 40-45 timmar de senaste två veckorna så..jobb, sömn, mat och lite umgänge är väl det som har hunnits med. MEN. Det har varit fantastiskt kul att göra något nytt, få ansvar och känna att det faktiskt har gått väldigt bra :)

Annars så hade vi en teamdag igår, välbehövlig halvdag! Spenderades med go-cart och chill på Oasis-stranden. Shit det var en nice strand! Låg lite undangömd, det var som en klippa med en bar i och skön lounge-musik. Dit ska vi fler gånger helt enkelt. Dock missnöjd över insatsen i go-carten men..inte varje dag man får köra på vattenplaning i den svåraste kurvan när kollegor står och häller hinkvis med vatten över oss :P

Idag är jag fri , det är skönt! Ska nog gå och lösa träningskort en dag här nu tänkte jag, kan bli imorgon kanske och inte nu. Men det ska bli av nu i alla fall!

Skön låt förövrigt i klippet ovan. Hörde den här låten när jag och Ellen satt och åt frukost igår och med lite detektivarbete hitta jag den - riktigt bra! Förörvrigt en Van Morrisson-cover.

Annars står Rhodos kvar som vanligt! Jerry kommer ner om...6 dagar nu faktiskt! Har förberett mina kära vänner här nere och på det, så även om jag inte hinner varje dag så finns det säkert någon som kan underhålla litegrann :D

Hur som helst, idag är det en fridag, imorgon en halvdag och fredag ska vi ha blue awards - det tycker jag låter bra! Kul att få träffa hela destinationen igen också! Men nu ska jag nog sova några timmar först, sen får vi se vart dagen tar vägen helt enkelt! Ta hand om er :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!