den anden side.


Ida, Jag, Simone och en allt för vänlig Morten i bakgrunden ;)

Har kommit på att jag börjar många av mina blogginlägg med "sådär". Men det gör jag inte idag! Igår var det en ganska hård dag. Arbetet flöt på riktigt bra, men sen så var det Submarine Party! Och vilket party det var! Vi var inbjudna, Fritte, Apollo o Ving, till ett ställe som heter Vivo. Där fick vi massa plockmat, fri bar och lite tävlingar! Riktigt trevligt event måste jag säga!

Innan vi drog vidare så började ett liveband, eller mer coverartister, att spela på en liten utomhusscen. Sjuukt bra! Vilket drag det var och massa goa skratt! Därefter bar det av till Leonardos innan vi landade på Viking. En riktigt bra kväll som slutade med ett husmöte vid klockan halv fem i morses, haha!

Underbart att kunna gå ute på kvällarna nu när det är sommarväder verkligen :)

Idag har det varit stilla lugnt, tur det. Har börjat städa ur lite av mina saker i lägenheten. Fick ett rum på ett hotell, men flyttar in i Sabinas rum vägg-i-vägg så kan jag bo där istället när hon inte är där!

Vi får se vart kvällen landar, föthoppningsvis blir den trevlig :)

magiskt, men tragiskt.

Sådär, det händer saker på Tenerife! Nu ska folk börja flytta runt och jag ska nog förmodligen spendera nätterna på hotell. Hoppas frukosten ingår i alla fall! :P

Idag har det varit flytgplatsdag igen. Fick springa runt, vara allt-i-allo, lite bitter och samtidigt haft en bra dag. Åkte till flygplasen med dreamteam ikväll, Elin och Emma! Tog emot våra glada gäster från Svea Rike, det var en bra tisdagskväll!



Kan också bara säga att Rhodos sommaren 2011 kommer bli så magiskt bra! Det känns så, har en mycket bra känsla som säger det och jag ser verkligen fram emot det. Tänk så mycket jag tvekade runt jul, nu är jag SÅ glad över att jag verkligen sökte, och tog chansen när den kom!

Sitter nu hos Elin igen, bloggar lite, kollar lite nyheter och svarar på mail. Ska gå och lägga mig väldigt snart, är trött efter över 11 timmar på arbetet idag. Imorgon blir det lite intressant på jobbet igen och på kvällen, då är det lite festligheter då en av våra utflyktsföretag har prisat oss med en kväll som de står för, på grund av att vi är så duktiga :)

Njut av bilden från Rhodos, nu säger jag ciao och buenas noches!

vem som helst kan avge tomma löften.


Jag, Morten och Toni är nöjda och glada!

Sådär, då har det varit helg igen! Igår så var vi på en mexikansk restaurang för att fira Mette, Morten och Kristines födelsedagar. Också för att säga hejdå till Johan och Anton som nu åker härifrån TFS. Det var en trevlig kväll med många skratt och härliga minnen!

Jag och Anton hade också en dum idé. Vi fick in strawberry margarita i kanna och vi tänkte då: "Haha, det här ger brain freeze, nu ska vi dricka i sugröret tills vi får den första". Sen bara fortsatte det. Under tiden så hälldes det även i några glas som inte var urdruckna. Men vi lyckades och det kommer nog ta lite tid innan vi har en sån tävling igen!

Klara, färdiga, kör! Så var de slut sen :P

Idag har det bara varit solning som stått på schemat! Jag och Toni drog oss ut till poolen vid halv tolv och stannade till halv fyra. Det var en skön dag och vädret har varit helt underbart den här veckan, idag runt 26 grader. Sen blev det en promenad på över en timma runt golfbanan :)

Har fastnat för en Winnerbäck-låt till. Gillar den sedan tidigare men nu har jag lyssnat på helheten och den är riktigt bra, handlar om många saker i livet! Här är två olika delar ur "Där elden falnar (men fortfarande glöder)". Tryck på titeln för spotify!


Och framtiden väntade som en farlig gåta
Man har bråttom dit, sen är man där

Och det är svårt, att tassa på den folkhemska skaran
Varje torn du bygger upp ska nån annan rasa ner
Nån idiot som bara ser sin chans ska ta den
Vem som helst kan avge tomma löften,
och göra hål där de lovar och svär
Det är lätt att hålla käften, och svårare att säga som det är

God natt allihopa nu! Och glöm inte att det är sommartid imorgon! :)

allt tillhör inte bara andra.




Mom, on your birthday
I celebrate you being you,
my extraordinary mother.
You have made such a difference,
created so much good in my life!
I celebrate your smart mothering,
your clever, creative methods
of gently molding your beloved child
into your vision of me:
a strong, capable adult,
an unselfish person of good character.
I celebrate your boundless
physical and emotional energy...
loving me, leading me, supporting me,
lifting me when I fall.
On your birthday, Mom,
I celebrate the best thing about my life...
having you as my mother.

Hittade den texten och den stämmer så himla bra!

Stort grattis på födelsedagen världens bästa mamma :)

Hoppas du haft en riktigt bra födelsedag med många uppvaktningar
och presenter! Du får present när jag kommer hem om ett tag!

Puss på dig /sonen!

per sempre giovane.


Sådär, då har man namnsdag idag! Grattis till mig! Och superstort tack till mamma som ringde och gratulerade! Hade precis totalt glömt av det, så tack för hälsningen och min present och pappas mail!! :)

En ny söndag har lidit mot sitt slut, och idag älskar jag bara livet här nere på ett sätt! Efter en ganska problemfri flygplatsdag som departure responsible så åkte jag hem. Där väntade Elin för att gå och äta lunch någonstans. Vi skulle till den asiatiska lunchrestaurangen med sushi, bbq och vanlig mat. Men de ville inte ge oss mat, då de skulle stänga. Så istället ringde vi Morten som kom med bil och vi drog till Malibu.

Dagens lunch bestod av vårrullar till förrätt, en entrécot med stekt lök, paprika och mexicansk sås med vitlökspotatis och stekta grönsaker. Därefter åkte vi till bästa glasstället på Tenerife! Elin visade det, har inte vågat gå dit men i slutet av säsongen är det okej. Där tog jag en glass med en kula "Strawberry Cheesecake" och en med vit choklad. Sen gick vi ner till solnedgången och stranden, det var riktigt nice!


Anu, Mira och jag på Leonardos :)

Så då har nu Mads lämnat. STORT TACK FÖR DEN HÄR SÄSONGEN HOMIE! Han åkte med min departure-bus och så sa vi "Vi ses" på flygplatsen! Det var tungt att se han gå därifrån, men sånt är livet här nere. Det hade inte blivit bättre om det varit om några veckor heller liksom..

Sitter nu i Anu:s lägenhet, det vill säga nummer 19. Har Anu, Elin, Toni och Annina här och vi gör nog lite av varje själva, men ändå så mysigt vi har det ihop :D Haha! Ska försöka få ner solsidan nu så jag kan se på någonting ikväll!

Toni har flyttat in till oss också nu, välkommen säger vi! :)

you want to make a memory.


KELLOGG'S-VÄGGEN W10/11 - NU ÄR DEN OFFICIELLT FÄRDIG!

Vi är så sjukt stolta över att äntligen kunna presentera Kellogg's-väggen från Los Corales lägenhet nummer 21! Det har tagit många veckors slit, närmre bestämt 22 veckor. Det har blivit totalt 66 paket (!) som har staplats i taktisk ordning för bästa stabilitet. På bilden ovan ses tre glada vinnare då deadlinen gick i hamn. Mette, Mads och Joakim har jobbat hårt för att nå målet - att bli klara innan Mads lämnar TFS för Danmark! :)

Ja, då ska Mads lämna för att åka hem till Danmark igen. Det känns oerhört tråkigt men samtidigt önskar jag dig så stort lycka till, och hoppas att vi snart ses igen. I den här branschen säger vi inte hej då, vi säger "vi ses". Man vet vilka man kommer sakna mer och vilka man kommer ha kontakt med och träffa i framtiden! Tack för den här tiden i lägenhet 21. Har inte haft ett enda gräl, har fungerat sjukt bra ända sen jag kom hit och det är mycket på grund av dig som jag nu förstår danska. Får be om ursäkt för att du fick snacka "kebab-svenska" i några veckor i starten av säsongen ;) Det är dock lite fascinerande vilken tur man kan ha när vi hamnade i samma hus, har så sjukt många lika intressen, arbetat bra ihop och bara klaffat totalt - awesome!

I alla fall! Igår var vi ute och firade av Mads lite. Vi började med att äta på Malibu, vi var ett 20-tal. Sen till Kippis för lite biljard innan vi drog vidare mot Leonardos och Viking. Tack för en riktigt kul kväll!

Nu är det faktiskt inte lång tid kvar för mig heller, det rullar på fort nu. Imorgon börjar en ny vecka, jag räknar söndagar som första dagen. Hoppas på en riktigt bra vecka, och det ser ut att bli fint med tanke på schema och liknande.

Sitter hos Anu nu. Hon, Mette och Toni tittar på lite film, "Hancock" och jag lyssnar musik och skriver lite här. Det har varit en fin dag, varmt och soligt och jag har till och med kunnat få lite färg tror jag allt.

Som sagt, imorgon väntar flygplatsdag, och det känns som om det var söndag bara för några dagar sedan. Men, imorgon kommer det bli en tung dag.

it's a great day to be alive.

Då var det måndag ja! Den skönaste måndagen på länge :) Den här dagen brukar vara mycket jobb, intensivt men samtidigt kul! Idag har det varit ganska lugnt och skönt - för jag har varit halvledig!


Välbesökt!

Kom till jobbet och fick snabbt hoppa över till BS istället för PLA. Det känns skönt att jag varit där tidigare och känner till hotellen, personalen och liknande. Alltid lika kul att träffa Carolina och Miguel på LZA! En bra service och sedan väntade välkomstmöte. Man kan säga att det var lika mycket folk som kom till mig där, som när Norrby IF tränar = 0.

Tillbaka till kontoret, gick med Mads och köpte en underbar lunchmacka på Spar och sedan till kontoret. Där hade vi veckomöte med vår nya manager och sedan hem. Löpskorna på, ut en sväng i det sköna vädret och nu så bara njuter jag av ledigheten!

Ganska kul i morses med.Stod och lyssnade på Spotify när jag tog på mig uniformen. Då slutade den bara för att "Någon annan använder ditt konto". En hälsning: Om du kan sluta använda mitt konto är du snäll! Har du inte 99.- i månaden själv för premium så tycker jag synd om dig.

Just de här Spar-mackorna måste jag komma in på lite mer. Det är alltså en ganska stor färskbakad baguette som de fyller med ost, skinka, sallad, tomat, gurka, lök som är toppad med lite majonäs. SJUUUKT god, och kostar bara 2,49€. Får ju nästan tre sånna för priset av en på Subway!


Kul inlägg från DIF på Facebook.

Ikväll är det också vinna eller försvinna för DIF Hockey. Nu gäller det f*n att visa lite vilja och vinna den här matchen. Att DIF skulle bli historiska och vinna alla fyra återstående matcherna vore givetvis ett drömscenario, men jag tror inte på tomten heller. Äntligen så gör Jimmie Ölvestad comeback också, en för tidig sådan men han offrar sig för laget. Det kallar jag djurgårdshjärta!!

Nu är vi inne på en mycket tråkig vecka också. Jag hoppas den går fort som vanligt, men på grund av en sak hoppas jag att tiden kryper fram. Mads lämnar ön på söndag förmiddag, vilket är sjukt tråkigt. Men vi får ta vara på tiden som är kvar nu först!

OCH SÅ VANN DIF MED 4-2!!! 1-3 i matcher nu, kör över skoterraggarna på onsdag! :D

I want it all - and I want it now.


Queen Wembley 1986

Sådär, då tycker i alla fall jag att den här fredagen än så länge har varit helt toppenbra!

Började med en sen pickup till dagens utflykt mot Teide. Det regnade lite på morgonen, så lite orolig var jag allt att den skulle bli inställd, men iväg kom vi i vart fall! En riktigt härlig buss måste jag säga, där skratten var många och humöret på topp! Väl uppe mot toppen såg det ganska mörkt ut, men ändå kunde linbanan vara öppen, men inte då. När vi väl kom upp mot linbanan visade sig det att den var stängd, så åkte ner till Los Roches, då började det regna/hagla/snöa! Inte så kul!
   Men vi åkte vidare, alla var nöjda ändå och det var en mycket bra utflykt måste jag säga!

Direkt när jag kom hem var det på med löparskorna! Har tagit mig i kragen igen, och visst tusan mår man bättre igen! Tredje gången den här veckan, och hela tiden utökad sträcka. När man kan springa ute i strålande solsken, på strandpromenaden i lagom fläktande vindar och 24 grader, då måste man nästan ta tillfället!

Sen efter jag kom hem började jag städa lite i mitt rum och lite överallt annars i huset. Så den här fredagen känner jag mig ganska nyttig på! Och klockan är inte ens 17:00 ännu!

Ikväll så blir det en lugn och fin kväll, även om jag ska förbi Sara Høyer Tækker som fyller år imorgon! :) Tillykke med fødselsdagen! :D

I övrigt har jag inte så mycket att komma med just nu! Ska nog ringa mor och far en lite stund nu, men först ska jag bädda sängen min :) Ta hand om er och ha en riktigt trevlig helg!

I'm a man with a one track mind,
So much to do in one life time (people do you hear me)
Not a man for compromise and where's and why's and living lies
So I'm living it all, yes I'm living it all,
And I'm giving it all, and I'm giving it all,
It ain't much I'm asking, if you want the truth,
Here's to the future, hear the cry of youth,
I want it all, I want it all, I want it all, and I want it now

it happend today.



Sådär ja! Eftersom Morten inte längre är kvar på ön så är det nu helt enkelt min bil! En R8, men inte fan trodde jag att den var så dyr? Kikade lite på Blocket, kostar mellan 750 000 - 1 500 000 kronor. Men nångång när jag blir miljonär.

Idag har det varit en helt okej dag, var ute igår och hade kul! Idag var det en ganska lugn och bra dag på jobbet, fick ju lite andra uppgifter istället för att åka till La Gomera. Imorgon så åker jag dock till Teide, min första gång där uppe men det kommer bli riktigt bra hoppas jag! Sen är jag fri på lördag :)

Ikväll har jag, Elin och Mette ätit hemlagad potatissallad och marinerade kycklingfiléer. Det var riktigt gott!

Måste också pusha lite för REM:s senaste skiva, Collapse into now, som är sjukt bra! Alla med Spotify Premium kan lyssna på den i alla fall, vet inte om de släppt den till alla än! :)

Nu blir det snart att gå hem och sova! Ta hand om er hemma nu :)

du siger du elsker mig.

Jahapp, sex dagar utan att uppdatera bloggen är INTE okej! Men det har varit ganska mycket. Senaste gången jag var ledig var faktiskt just förra torsdagen. Idag är jag halvfri, det känns bra! Skönt faktiskt med en halvdag ibland också, även om det inte betyder så hemskt mycket.

Vad har hänt sedan sist? Jaa, det har ju varit karneval bland annat! Åkte upp till Santa Cruz, denna gång som munk, för ett härligt spektakel under fredagskvällen! Jobb dagen efter så det blev ganska lugnt, men kul vart de! Här kommer lite bilder :)


Morten, Jesse och Jag innan bussen gick! :)


Stämningen var på topp när vi skulle upp till Santa Cruz!


Frida, Jag, Sofia, Ellen och Sofia - munken och de blå supertjejerna!


Plaza de España var ett stort tivoli mer eller mindre - och ett sjukt snabbt pariserhjul.


Det här var nog det tuffaste - ett sjukt stort utomhusdisco! TUFFT!

Sådär, då har ni sett lite bilder i alla fall! Är för dålig på det där med bilder, ska skärpa till mig!

Fick även läsa ett personporträtt som Sanna skrivit häromdagen om mig, sjuukt bra skrivet! Ska bli kul att se i tryck sedan ! :)

Nej, nu är det snart dags att gå ut och sola..eller nej, ja just det ja, det är molnigt och småkyligt ute (21 grader), så det blir att vara inne och se på film istället! Blev inget La Gomera för mig imorgon heller, ska ha lite service eller något tror jag!

Vart och åt sushi- och asiatisk buffé idag med Elin och Mette, härlig lunch måste jag säga med många skratt och god mat, inga konstigheter alls!

Förövrigt var det en av de bästa matcherna jag sett igår när Barcelona spelade ut Arsenal, mestadels av matchen. Får säga som Tobias Uller, om ni inte förstår tjusningen när Barcelona spelar sån underbar fotboll så kanske ni ska se på CSI, Scrubs, Så ska det låta, eller något annat slätstruket! MES QUE UN CLÚB!

Linizio della mia vita
1989.04.11
Snart 22 år sedan - det firar vi på hemmaplan!

i'm going slightly mad.

Då var det torsdag redan! Hade en halvledig dag igår och en helledig idag, det gillar vi! Idag har jag bara tagit det lugnt, tagit en promenad, lagat lite mat och chillat runt lite - behövs det också! Väntar nu och ser om jag ska köra Teide imorgon eller inte, vi får se helt enkelt!

Igår så var jag, Elin och Mette på Malibu och åt lunch. Sedan försökte jag leta reda på en madrass, det behövs men kan verkligen inte hitta det någonstans. Försökte i kina-butikerna men utan någon som helst framgång. Vi får se om jag finner en helt enkelt!

Har idag helt snöat in på Queen, som under de senaste veckorna. Det är ett fantastiskt bra band helt enkelt - vilka kommer vara lika bra om 30 år? E.M.D? Haha, nej men ni förstår säkert min tanke. Vilka band som är kända nu kommer vara lika stora om 30 år som Queen är nu? Ja menar, "Who wants to live forever" och liknande låtar, det är klass!



Kommer ihåg när pappa satt hemma och spelade av CD-skivor på band på den gamla PA-anläggningen vi hade hemma när jag var liten. Brukade snöa in på "Radio Ga Ga" då, så det är kul att höra de gamla låtarna, de påminner om när jag var liten kille :)

Ikväll blir det bara lugnt och skönt. Ingenting planerat och så ska det faktiskt förbli. Kanske smakar på en ny smakupplevelse som jag inte sett tidigare, men som jag köpte igår!

Idag är det annars lite gråmulet ute, synd då jag verkligen behöver lite färg efter två veckor hemma i snötäckta Svea Rike. Men skönt också, lagom varmt för att inte göra någonting :) Det låter kanske konstigt, men här nere är det lite tvärtom än hemma. Solen är man så van vid så det är mer konstigt när den är borta, inte tvärtom som hemma.

Den smaksensationen jag ska prova är Fanta Strawberry! Kanske är helt efter, men har aldrig sett det innan så ska testa!

Anders Svensson missar sex veckor också. Ingen kul nyhet att skriva men sånt är det. En broskbit har lossnat i knäet och nu väntar rehab i sex veckor. Jobbigt för Elfsborgs försäsong samt landslaget mot Moldavien. Nu tror jag man klarar sig ändå, men tråkigt för Anders - en grymt viktig kugge.

Ta hand om er nu vettja :)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!