someone like you.


Team Midsummer 2011.
Therese, Joakim, Mads, Stine
Oona, Michaela

Sådan, då har det gått en vecka sedan igen och det är INTE OKEJ DET HÄR! Men den senaste tiden har jag verkligen inte haft tid att sitta vid en dator, bara högst sporadiskt! Men en snabb update här nu :)

Vi har underbart väder, varmt och blåser lite, men det är bara skönt faktiskt! Särskilt när man arbetar här nere. Det har varit en förhållandevis lugn vecka fritidsmässigt, men det har varit mycket jobb. Helgens flygplatsdagar gick riktigt bra trots lite små incidenter - jag är nöjd! Idag är det en fridag igen - en vecka sedan sist och den ska spenderas på bästa sätt. Klockan är nu 10 och har redan hunnit med att tvätta en maskin tvätt, äta hotellfrukost, powerwalka och röja lite i mitt rum. Nu ska snart jag och Aleksi hyra två scootrar och köra runt lite på ön - awesome!

Annars då? Midsommar har det varit också! Jag hade en del att göra inför flygplatsdagarna så jag, Lalita och Sofia åkte upp en stund senare för att se hur våra gäster och kollegor hade det - och visst hade dem de bra! God mat, härlig stämning, lekar och dans runt stången med två stora badringar i - är lite annorlunda här nere med blommor och liknande.

Snart kommer Jerry ner hit, ska bli kul även om tiden kan bli knapp - men de löser vi! :) Bara 13 dagar kvar nu!

Hmm, vad har hänt mer? Varit en del i syd de senaste, igår var vi och åt på en god kinarestaurang i Faliraki med Senni, Sofia, Therese och Cecilie, trevligt! :)

Nu ska jag sova någon timma innan det blir scooter - ska försöka få tag i mitt försäkringsbolag och höja livförsäkringen lite också!

Vill också passa på att önska mor och far några riktigt härliga dagar i Dalarna - hoppas det blir toppen era semesterfirare! :D

innan jag kände dig.

Förlåt för sjukt dålig update! Ska göra en snabb summering men allt beror på att jag helt enkelt arbetat väldigt mycket den senaste tiden.



Åkte hem natten till torsdag, blev hämtad av bästa Oskar Pålsson! Sen blev de lite fifa på natten innan en mysig frukost avnjöts på Café Viskan med mor, far, Oskar och Jerry - riktigt nice! :) Sen bar det av ner mot Göteborg för en intervju. När den var klart avnöjts en god lunch på Källarkrogen på Avenyn / Kungsportsplatsen innan det var dags för att åka mot Landvetter igen. Flyg ner och så var man tillbaka på Rhodos. 23 intensiva timmar men riktigt lyckade!

Fredag bestod av service på mina hotell, sedan lite office-fix innan det var dags för möte. Efter det blev vi upphämtade till Grekisk afton och så bar det av mot Salakos igen för en ny trevlig kväll. Kom tillbaka, träffade härligt folk och en nice kväll!

Lördag blev min första dag som övergripande ansvarig på flygplatsen. Det började med en skön flygförsening men den hanterade mina finska kollegor riktigt bra! Allt flöt på väldigt bra och dagen slutade på 15 arbetstimmar. Söndagen blev likadan, dock en timma längre - men det var en skön känsla när söndagen summerades på natten till måndag, att allting faktiskt gått riktigt fint!

Sen lite välkomstmöte och annat fix i måndags, därefter en härlig utomhusfest som var likt en lounge vid casinot i Rhodos - riktigt nice! Sen hem ganska tidigt dock, helt slut, men det gick fint! Tisdag var service och sedan halfri. Den halvfria dagen spenderades på kudden - skönt! Middag i gamla stan på kvällen och sen en mysig kväll här hemma i mitt rum med vin och gott sällskap!

Idag har det varit en grymt skön dag också - chillaxing! (men vart är min radarpartner Sjöblom?). Vaknade sent, sen gick vi till stranden för ett dopp i havet. Därefter lite snabb shopping, svinig mat på McDonalds och sedan till poolen där jag stensomnade igen, haha! Ikväll blir det BV Show! Undviker att se förnedringen på Nya Gamla Ullevi - eller vad det nu blir ikväll!

En update helt enkelt! Kommande dagar blir också riktigt intensiva men är det något, ring mig eller något vettja! :)

it's all over now baby blue.


Onsdag - en hektiskt sådan och fylld med spänning faktiskt. Idag är det dagen som nog kan beskrivas som julafton för alla Fritte-guider. Höga förväntningar, hög glädje blandat med stor besvikelse. Idag är det dagen då vi får våra vinterdestinationer.

Som ni vet innan så har jag sökt lite olika ställen, som ni ser här längre ner. Vart vi hamnar, det vet jag inte än som sagt men så fort jag vet ska ni nog få reda på det! :) Men som sagt, man kan nästan ta på spänningen bland guiderna som bara väntar på sitt telefonsamtal.

Annars vad har hänt i veckan? Måndag var en trevlig kväll där vi hade en liten destinationsträff med ett eget Blue Awards. Vi kom till en båt som vi skulle ut med, men oturligt nog var det åska så vi blev i hamnen - men det var mysigt det också :) Sedan gick vi ut litegrann, lugnt men väldigt mysigt!

Igår tisdag så var det en lång dag på jobbet, men den var samtidigt spännande trots många case! På kvällen åkte vi mot syd och hade en chillaxing kväll på en terass i månens sken - de var en riktigt trevlig afton!

Ikväll åker jag hem på en blixtvisit till Sverige. På 24 timmar ska jag fram och tillbaka till Rhodos - tack för de bra flygförbindelserna! Och supertack till Oskar som verkligen är en grym kompis och hjälper till med allt hemma :)

Så nu ska jag ta mig upp för dagen, kanske dra ner till beachen en stund eller så blir jag så skadad att jag går och hänger på kontoret lite tidigare än jag ska - det är ändå destinationsdag!

return to sender.

Vet att jag varit en dålig vän genom att inte skriva så mycket om en viss person - men nu ska det bli ändring på det! :D Men idag ska det bli två stycken hyllningar faktiskt, på två olika sätt liksom :)

SANNA JOHANSSON



Stort grattis på studenten Sanna! Du är så jäkla grym liksom..tänk att det var tre år sedan vi träffades första gången och tänk så jäkla mycket jag och Sebbe retade dig för att du skulle bli Bäckängit. Men se så fel vi hade - det blev ju folk av dig också ;) Bara så glad och stolt över att du klarat dig så superbra! Nu börjar "vuxenlivet" vilket kommer gå kanoon!

ELIN HAGLUND



Ja jag vet. Har inte skrivit ditt namn här så ofta Elin, men det kan ju va för att vi inte träffas varje dag längre Elin. Ibland blir det ju bara så, men det får vi ändra på Elin. Jag menar, även om vi inte ses varje dag så kan man ju höras ganska ofta, eller hur Elin? Jag menar, igår så pratade vi två gånger och det var ju supernice Elin, även om jag nästan försov mig i morses, haha! Var inte det kul Elin?

Så om du tar ctrl + f nu och skriver "ELIN" så får du upp det minst 7 gånger!
Mer glad? :D Wiie!

Måste också tillägga att det har varit en sjukt bra vecka där livet verkligen leker!
Det ni!

the edge of glory.

En hel del har frågat vart jag sökt till vintern så..tänker att jag lägger upp det här helt enkelt så får heeela världen reda på det ;)




1. Phuket - Khao Lak: Guide

'
2. Mexico - Cancún: Service & Animation Blue Village Exotic


3. Lanzarote - Puerto de la Carmen: Service & AnimationBlue Village

Det är mina tre val för vintern. Nu återstår det bara att se vilket det blir - om 8 dagar vet vi! Spännande!

Idag är jag fri, och det är så nice! Vet inte riktigt vad jag ska göra men något kommer säkert upp. Än så länge försöker jag bara få lite energi att gå upp ur sängen, varit så sjukt trött så..men blir nog en bra dag får vi hoppas! :)

Förövrigt kan jag bara säga en sak: Zverige - Finland 5-1!

jag trodde att jag visste vem jag var och vad jag ville.

Det var så sjukt längesedan jag uppdaterade min blogg nu och det ber jag om ursäkt för - men jag har haft semester ;)

Sedan mors dag i söndags har det hänt en hel del roliga saker! Var ju kvar i Turkiet och Side till och med onsdag. På måndagen så var det ganska lugnt, mådde inte superbra så försökte bli frisk. Under tisdagen hade Quicksilver en stor beachfest där jag hänkade på teamet från Side. Riktigt go kväll :) Under onsdagen checkade jag sedan ut, gick till stranden, skrev en ansökan, låg vid poolen och sedan började bege mig mot Antalya Airport. Åkte upp och sa "vi ses" till S, det var tungt. Sedan blev det en hel transfer med duktiga Emma som guidade i bussen, Moa och Ludvig som så fint tittade på! Fick säga hej då till Frida också - ni är för härliga!

Får passa på att tacka alla i Turkiet som jag träffat, alla vänner och härliga personer! Så kul att träffa er igen - S, Moa, Frida, Emma! Och alla andra så klart. Supertack för en riiiiiktigt bra semester!

Sedan begav jag mig hemåt till Sverige! Flyget var vårt nya Boeing 737 - och vem var på planet om inte Richard från Tenerife! Så kul att träffa honom, och det var en superbra flygning. Den gick snabbt, det var inte mycket folk på planet så fick en hel stolsrad för mig själv. Supertack för megabra service och trevligt sällskap!

Tiden hemma i Sverige var bara fantastisk. Kom hem natten till torsdag, sedan blev det lite fotboll tidigt på torsdag. Hem och åt mat och sedan till Sanna för att gratta i förskott till studenten (fan va bra du är!).
   Kvällarna hemma avslutades allt som oftast med FIFA hos Oskar - legendary! Tack för lektionerna, men det tog sig mot slutet ;)

Under fredagen drog jag, Per och Ving-Robert till Sydkoster för att hälsa på Johanna! Shit vilken mysig miljö!! Tog en båt ut, sedan där var det verkligen allt vad svensk sommar innebär. Fina små hus, flakmopeder, lantlig miljö, en hamn..allt var perfekt! Åt århundradets dyraste hamburgertallrik och sedan tillbaka mot Borås via ett stopp på Resö.

Moldavien - Sverige hos Magnusson blev det sedan, innan det blev dags för lite mer FIFA. Lördagen spenderades hemma, med Sanna och hos Englund. Söndagen blev en middag med mor, far och Oskar och sedan avfärd mot Rhodos igen!

Kan bara säga tack till alla som varit inblandade i min semester - ni är så fantastiska! Allt från mor och far, härliga vänner, katten Wilmer och ja allt!

Igår hade jag och Elin välkomstmöte för cirka..110 personer kanske? Nice att komma igång igen! Frukt-/poolservice sedan och därefter mat på Red - den bästa maten jag ätit sedan jag kom hit!! Sen baröppning på Grabbarna Grus - en supernice kväll!

Nu är jag halvfri efter service, det här blev ett superlångt inlägg men nu vet ni vad jag gjort det senaste i alla fall! Ta hand om er så hörs vi !

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!