in search of the other sock.


Liten bild från vår solplats innan vi gick in på service nummer tre för dagen, i solen :)

Sisådär, då var man tillbaka igen på TFS och första dagen är gjord! Tillbaka på en internetlina som man skulle vilja döda, och som nu gör att jag sitter och skriver om hela mitt förra inlägg jag precis skrev :P

Har hamnat i världens bästa soffa måste jag nog säga - comeback i Elins soffa :D Nu är det popcorn och lite slösurf som gäller innan det blir flygplats imorgon på morgonen vid fyra.
   Flygresan ner gick jättebra igår, en halvtimma tidiga till och med. En trevlig flygning och kära återseenden på flygplatsen, men även några man aldrig sett sedan tidigare - nya guider! Men det är trevligt också! Varmt och skönt är det med, som en härligt högsommardag hemma i Sverige! :D

Sedan kom jag "hem" igen, fick lite mat och kära återseenden med Elin och Anu osv!

Idag har jag haft service, välkomstmöte med Frida och sedan till läkaren för att försöka höra igen. Nej, det var inte lock för örat, det var block i örat så..intressant hur mkt som finns i örat egentligen - men nu hör jag bättre än på länge måste jag säga. Sedan ett gästspel på GOL innan det var dags för en minisiesta och service igen.

Sitter nu här med världens bästa Elin, som funderar på en mattekurs (c) till sin högskoleutbildning. Det låter spännande med algoritmer, ekvationer och annat lalleri :D Men det kommer gå fint ju!

Imorgon blir det som sagt flygplats på morgon och kväll! Det blir trevligt det också hoppas jag :) Så ska strax gå och lägga mig nu! Nu har ni fått första rapporten - kommer garanterat fler!

stay here forever.

Sisådär, då var det dags att åka ner till Tenerife igen! Det kommer bli kul att träffa alla igen, absolut - men samtidigt idag är det tungt att åka hemifrån igen.



Det har varit en riktigt bra tid hemma, trots att det blev lite annorlunda om vad som var tänkt från början. Skulle ju åkt ner förra söndagen, men blev en längre tid hemma för att kunna vara med på begravningen av farfar under gårdagen. Det var en riktigt fin begravning, en fin cermoni och ett värdigt avslut. Därefter en trevlig minnesstund - precis så "bra" som man kunde förvänta sig.

Jag vill ge ALLA mina underbara nära och kära ett stort tack och en eloge för att ni gjort den här tiden hemma till så bra som det varit. Ni har verkligen funnits här, ställt upp och varit allra bäst - det värmer något oerhört! Jag ser fram emot att komma hem igen, och det är faktiskt inte såå himla lång tid kvar.

Vill också säga tack för alla hälsningar nerifrån Tenerife - det har också värmt oerhört mycket att ni inte glömt mig, och att ni tänkt på mig med allt här hemma. Ni är så underbara :)

Nu är det alltså dags att åka ner imorgon igen. Det är vemodigt, gillar inte avsked, men det fungerar när man säga "vi ses" istället för "hej då". För det gör vi ju, allihop, vi ses snart igen!

Någonting jag ändå vill säga som ett litet generellt råd till alla. Lev i nuet, ta vara på varandra och lev livet medans vi är unga! Gör det ni känner för, det enda behöver inte förta det andra - och framför allt - gör saker själva ibland som ni känner ni vill göra, o inte alltid ha någon som sällskap! Vi är bara unga en gång i livet :)

Har även hunnit se lite fotboll, det kändes så bra att komma tillbaka till Borås Arena, som ett tredje hem på något sätt. Även kul att träffa alla runt omkring fotbollen också igen! Sen har vi även hunnit spela lite! Ni borde komma ner och spela med mig i värmen allihop - vore riktigt nice!

En extra hälsning också till världens grymmaste vän - Oskar! Alltid lika kul kompis!

Så när man nu summerar tiden hemma har den varit riktigt bra! Har känts så bra att få vara hemma med familjen också, vännerna och allting! :) Ni är bäst och det gör ont att åka ner igen, men vi ses snart igen! :)


It isn't always enough to be forgiven by others.
Sometimes you have to learn to forgive yourself.

angen on our shoulder.

Bjuder bara på ett litet roligt klipp så här :



Nu förstår jag äntligen varför folk går på yoga! Borde testa själv också en gång framöver :)

Som jag skrev igår: Stort grattis Sanna! Det är stort att komma topp 3 i Lilla Debutantpriset, det är riktigt bra! Ses ikväll på Folkan!

in a bed of roses.


Idag vill jag inleda med att skicka en tanke till alla mina kollegor som har en kick-off på Sensatori Palacio de Isora på Tenerife! Hoppas ni har haft en helt fantastisk kick-off nummer II och jag är ledsen att jag inte kunde vara med er där nere idag!


Annars så rullar det på här hemma. Det är kallt. Riktigt kallt! Var på Borås Arena igår och såg Elfsborg spela mot Örgryte - ett lag som nu i fortsättningen alltså kommer spela i samma serie som Norrby IF. Tänk vad det kan gå ibland! Matchen slutade 3-1 till IFE som egentligen borde vunnit med en 7-8 mål.
   Därefter blev det Poolhous för att se FCK - Chelsea. Klasskillnad. Det är det enda ordet som behövs!

Imorgon ska jag på en speciell grej på kvällen, fick jag precis reda på - och det ska bli så otroligt kul! Till den personen det berör så måste jag säga följande:
Du är så sjukt grym på allt du gör, och det ska du ha beröm för också! Att du nu kommit dit du är - denna kväll som nu kommer, säger en hel del och mycket därtill! Blir så stolt över dig och som jag sa till dig innan, det finns ingen gräns över hur bra du gör saker och hur bra du kan bli, det är bara du själv som sätter gränser! :)
   Kan dessvärre inte berätta mer nu - men inom några timmar blir allt officiellt, och då ska allt ljus falla på dig S!

Ska snart bege mig mot sängen. Fick sova en lång siesta, vilket jag garanterat behövde idag. Sen på kvällen så blev det givetvis lite FIFA, men också filmtime! "Nyckeln till frihet" eller "Shawshank redemption" stod för kvällens underhållning , och jäääääklar vilken bra film det var. Inte konstigt att den ligger etta på imdb.com!

Håll tummarna också för en annan grej. Om de kirrar sig så blir jag mycket glad måste jag säga.

Sov gott allihop nu! :)

words come easy when they're true.

Peter Møller - drømmemål






Grymt mål måste jag säga. Superligaen visar sig från sin bästa sida. Har en tanke där, man säger att man ska göra Allsvenskan mer attraktiv. Men hur står sig egentligen AS mot exempelvis Superligaen? FCK har nu 19 poängs ledning och 50-15 i målskillnad på 19 matcher! Det är precis så jag tror att det måste se ut för att ett lag ska lyckas i Europa och Champions Leauge, i alla fall från de nordiska ligorna.

Vad har då Allsvenskan? Det är en jämn liga, men det är inte så många som sticker ut, det är inget lag som dominerar. Trodde på Helsingborg under förra delen av våren, då var det ett topplag på gång. Skillnaden mellan HIF och FCK är att HIF tappade allt - helt otroligt faktiskt, medans FCK stadigt är ett topplag.

FCK omsätter ungefär 9-10 ggr mer varje år än en toppklubb i Allsvenskan. Det säger en del. Klart att lönenivåerna spelar in också med tanke på det danska skattesystemet, men trots allt är det nog inte så dåligt för Elfsborg att åka ut mot Lazio, Valencia och så vidare!

Idag så är det en stilla lugn dag. Har ingenting planerat (APPLÅD!). Det är så skönt faktiskt måste jag säga. Lagar lite lunch nu, potatismos och fiskpinnar står på menyn, och jag lovar, det är såå mycket godare än spanskt pulvermos och vidbrända fiskpinnar :P

Ikväll lirar Djurgården mot HV71 - idag är det alltså bibelbältets jungfru Maria som ska få stryk på Hovet..hoppas jag! Välkommen tillbaka Bremberg och Danne Larsson!

Sådär ja, nej men de blir nog lite FIFA resten av dagen tror jag. Kommer förövrigt stanna hemma ytterligare en vecka för att kunna vara med på begravning och liknande, supertack Christian och Morten samt Cathrine på HK som löste allt på ett så smidigt sätt! :)

Ta hand om er nu! :)

vid ändhållplatserna.



Vila i frid nu kära farfar!
Du kommer alltid vara med oss
och kommer få det bättre dit du kommer
- nu när ditt nästa liv börjar.

the first in the gang to die.

Sådär, då har jag varit hemma i 38 timmar ungefär, på svensk mark! Landade helt på tid i söndags kväll och det var en bra flygning, trots att det var mycket "liv" om man säger så. Flygen på väg hem brukar ju vara lite lugnare men inte den här gången..!

Väl hemma var det socialierande med mor och far och Wilmer, så skönt att se er igen! Under måndagen blev det lunch med Englund, Per och Alexandra på Thai Phat (check). Därefter lite provtagning och sedan hem en sväng innan det bar av till Oskar på kvällen för en FIFA-kväll med Pålsson och Magnusson! Lite ringrostig i början men sen så..!

Ikväll så är det derby - igen! Det ska bli så otroligt kul måste jag säga! Första derbyt jag ser den här säsongen - och det blir det sista också för det är årets sista möte. AIK tar emot DIF i Globen på deras födelsedagskalas. Förhoppningsvis kan DIF ge en riktigt vacker present till Gnagarna - en förlust som går att komma ihåg länge! Så med nedanstående videoklipp är det dags att ladda upp! :D



Annars så är det inte så mycket planerat, som tur är, den här veckan! Finns saker som ja måste göra, men det är skönt att ta det lite som det kommer också! Nu sitter min katt och piper lite, utanför bastudörren...tror han vill ut och springa lite men nu tror han att det är dörren ut...smarto! :)

Ska försöka komma på något att äta till lunch snart också..o sen så blir de nog lite tacos ikväll och hockey! Det blir nice det! Vi hörs senare folks! :) Ciaao!

Får också passa på att säga ett stort grattis till Per och Alexandra som igår, på alla hjärtans, gick och förlovade sig! Lycka till :D

i'm coming home.



Så där, då ska den här gula plåt-storken snart ta mig hem till GOT och Svedala igen. Denna gång för en snabbvisit på en vecka, men bättre än ingenting :)

ETD: 15:10 (TFS tid)
ETA: 21:20 (GOT tid)

Så nu hoppas vi att allt går bra idag! Det har inte varit några problem med att komma iväg från GOT idag i alla fall, så det bör inte ändra sig drastiskt på vägen hem heller, det vore tråkigt..! Så håll tummarna vettja!

Imorgon är det alla hjärtans dag, någon som tänkt på det? :) De har ni säkert, fast det känns avlägset här nerifrån, hoppas på en lite mer känsla av det imorgon! Ser verkligen fram emot att komma hem, även om ja den senaste veckan inte haft tid på att tänka över att ja ska hem. Packade väskan igår kväll, haha!

Kommer dock sakna alla här nere också..har hänt så mycket bra saker på sista tiden så..men kommer snart tillbaka =)

Men kära ni, vi ses! :D Finns på mitt svenska nummer som vanligt den kommande veckan - sportlov! :D

i faced it all and I stood tall.




And now, the end is near,
And so I face the final curtain.
My friends, I'll say it clear; 
I'll state my case of which I'm certain. 

I've lived a life that's full - 
I've travelled each and every highway. 
And more, much more than this, 
I did it my way. 

Regrets? I've had a few, 
But then again, too few to mention. 
I did what I had to do 
And saw it through without exemption. 

I planned each charted course - 
Each careful step along the byway, 
And more, much more than this, 
I did it my way. 

Yes, there were times, I'm sure you knew, 
When I bit off more than I could chew, 
But through it all, when there was doubt, 
I ate it up and spit it out. 
I faced it all and I stood tall 
And did it my way. 

I've loved, I've laughed and cried, 
I've had my fill - my share of losing. 
But now, as tears subside, 
I find it all so amusing. 

To think I did all that, 
And may I say, not in a shy way - 
Oh no. Oh no, not me. 
I did it my way. 

For what is a man? What has he got? 
If not himself - Then he has naught. 
To say the things he truly feels 
And not the words of one who kneels. 
The record shows I took the blows 
And did it my way. 

Yes, it was my way. 

hands held high.

i en tid då inget hände.
i en stad som alltid sov.



Supertack Lisa! När man är utanför Sveriges gränser så uppskattar man mer saker! Vad är då bättre än en IKEA-påse med lite smått och gott? Klart vi ställer upp för varann, men du behövde inte köpa de? :O
I alla fall, ja det finns bra boråsare - tro mig! O du är så välkommen att upptäcka denna vackra stad när du än vill, Falkenbergs bästa Lisa!

Idag så har det varit flygplats. Chelsea förlorade med Torres i laget - Liverpool vann utan - ser någon ett mönster? Ser att pensionären Peter Forsberg gör comeback med. Kul.

Nu snart tillbaka till flygplatsen igen med dreamteam! Mig, Mads och Daniel - nu ska norrmännen bli varmt välkomnade :D Ciaao!

you only live once, and the way I live, once is enough.

Ibland är vissa artister så grymt bra på att sätta ord på tankar, funderingar och andra saker som dyker upp i huvudet. Winnerbäck är en sådan idag.




Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

Är ledig idag, så gick direkt upp ur sängen och tog en promenad på 1,5 timma i det fina vädret. Idag är det underbart väder för att vara februari här. Sol, tunna skyar och lagom blåsigt. Ska laga lite lunch snart, sen ikväll ska vi till Malibu och äta.

Får också säga STORT GRATTIS JOHANNA HOLMERTZ på födelsedagen! :) Hoppas de blir en bra dag för dig trots lallare och mycket jobb!

I övrigt så är det ganska stilla och lugnt. Tycker det är sjukt kul att Florre blivit lagkapten i IFK Norrköping, och hoppas att Peking vinner första matchen mot Åtvidaberg idag. Ska bli sjukt kul att komma hem och besöka Norrköping mycket mer i framtiden :)

Nej, nu ska jag ta tag i mitt liv tror jag...vet inte direkt vad jag ska göra men det löser sig nog. Blir väl lite FM och sedan matlagning, haha! Ciaao!

Citatet i rubriken är hämtat från en mycket klok man - Frank Sinatra! :)

don't look back in anger.

Idag är det fredag - och vad innebär det? JOAKIM ÄR LEDIG I 1,5 dag! :D Och det innebär bara bra saker tror jag, haha. Inget direkt planerat mer än att det blir födelsedagskalas på Malibu imorgon kväll för Johanna som fyller år :) Ska ge henne ett oranget kuvert så hon vet att pensionen är på gång.. ;) haha!

Blev precis väldigt glad när jag fick reda på en som kommer till Tenerife och ska arbeta här resten av säsongen, det gläder mig något jättemycket faktiskt! :) Så: welcome here! It will be so great! :D

Idag är det fint väder. Haft en bra halvdag på jobbet, även om det var lite saker som inte riktigt klaffade som jag ville, men sånt är de ibland! Nu ska det nog bli någon film och bara ta det lugnt..!

Vet någon hur man kan få tag i någon testversion av bokningsprogrammet Amadeus så tas det emot tacksamt! Vore så sjukt nice att lära sig det, då kommer man långt inom turismbranschen sedan, och det vore kul!

När jag kommer hem, det är bara 9 dagar kvar nu (!), så kommer det bli fokus på allt det jag måste göra, sedan vara med mina närmsta vänner och familj. Det är nog det som jag hinner med. Kanske någon vill styra upp något? Vore sjukt nice i alla fall att kanske ut och käka på restaurang? En tacokväll hemma? Eller en pizzabuffé på hemmaplan? :)


Ska i alla fall se lite hockey. Hoppas min vapendragare Magnusson kan vara med då. Följande matcher är aktuella:
15/2 AIK (b) Ericsson Globe, 19:00  
17/2 HV71 (h) Hovet, 19:00 Match- och biljettinformation
19/2 MODO Hockey (b) Fjällräven Center, 18:30

Sedan får vi se, men den 15:e är sjukt intressant. Första derbyt jag får se i så fall! :)

Nu ska jag inte göra någonting. Såg Inception med Anu igår, konstig film, så ska nog se om den en annan gång tror jag :) Hope that the flight back to Finland went good! :)

Ta hand om er nu! :)

dom kommer kliva på dig igen.


Katri och Maja är glada och nöjda i vår servicedesk :)

Idag är det tisdag! Förmiddagsservice och ett besök på banken är avklarat, nu är det lång siesta som gäller innan det är dags att åka till flygplatsen. Det här är sista tisdagen som det kommer vara en "liten" flygplatsdag. Från och med nästa vecka får vi ner betydligt fler flyg, sex stycken fulla (!) som egentligen skulle till Egypten! Vi säger väl bara välkomna till Tenerife! :)

Annars så är det stilla lugnt. Var på magnetröntgen av mitt lilla huvud igår. Får resultat nästa vecka, och förmodligen en återbesökstid innan jag åker hem på semester!! Åh denna semester kommer bli underbar. Har massa "tråkiga" saker som jag måste göra, men ska verkligen njuta och ta vara på alla timmar också när jag är hemma. Sova kan jag göra någon annan gång!

Måste även lyfta upp Niklas Hult för hans insatser så här initialt på säsongen. Snackade lite med honom igår, och han var glad och nöjd, såklart! Saknar dock fotbollen. Första lägret på tre år jag inte bevakar på plats...

Vet inte riktigt vad jag ska äta för mat idag, får se helt enkelt. Skulle likvidera igår och ätit med Elin och Mette ute i Fañabe, men det blev inte så..blev pulvermos och fiskpinnar istället! :P Idag så ska det bli något kulinariskt..kanske en burk tomatkross och lite pasta? Ja, den som lever får se!

Nu har jag ett erkännande att göra också. Har varit väldigt negativt inställd till Håkan Hellström. MEN, efter att Hoffmaestro (!) gjorde cover på "Vid proteinfabrikens stängsel" så är det nästan bara Håkan som strömmar ut ur högtalarna i Los Corales nummer 21!

Får säga ett litet krya på dig till far också! Hoppas du snart blir helt fit for fight igen :D

Såå, nu ska jag spela FM. Det är beroendeframkallande det där spelet måste jag säga. Elfsborg är nu på säsong 2015. Har status så man kan värva spelade som Daniel Sturridge och spelade CL-semifinal men åkte ut mot Barcelona med totalt 1-2. Det går bra nu!

Så, sista dagen som Elin jobbar också innan hon får semester. Försökte få henne att ställa in semestern så hon bara hade när inte heller är här...men det blev inte riktigt så :P Skämt åsido, hoppas du får en grymt bra semester både här nere och hemma i Kent-stuna! ;)

Ciaaaao!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!