all I want for christmas is you.

Hej! :)
nu är jag äntligen hemma i Sverige, ÄNTLIGEN!
Började med en timmas flygförsening från Tenerife, men det var inga problem då vi faktiskt flög in över en timma och tio minuter på väg hem. MEN.

När vi närmar oss Sverige så får piloten beskedet att vi inte kan landa i Göteborg och Landvetter, det är för halt på banan och det var inte någon idé att cirkla över landvetter heller - trodde dem. Istället landade vi på Sturup i Malmö för att sedan försöka ta oss till Göteborg.
Vad händer då? Jo, de öppnar Göteborg, men vi behöver byta besättning på planet. De ringer in folk som inte stod på stand-by, och de kom efter någon timma. När de dessutom väl var på plats fanns ingen i säkerhetskontrollen som kunde släppa fram dem till planet. Då hade det också börjat snöa.

Med andra ord så när vi väl skulle göra oss klara så hade startbanan snöat igen på Sturup. De försökte i flera timmar att skotta rent den, men bromsvärdena var för dåliga och alldeles på gränsen så det slutade med att vi fick gå av planet efter fyra och en halv timmas väntan i planet.

Därefter fick jag hjälpa till med att ge information till gästerna, de förstod att jag jobbade för Fritte, mitt i natten. Fick samtal från Stockholm och vi skulle till två hotell och få åka buss hem idag (måndag) klockan tio. Det orkade jag inte så satte mig på första bästa tåg till Göteborg, och var där halv nio.

Så - det var min summering av min hemresa - weii! Måste bara säga stort tack för den mest trevliga flygningen någonsin av cabin crew Josef och Viktoria! :) Ni är toppen!

Sovit några timmar idag - skönt. Ska in till Borås nu i halkan och träffa ett gäng Real-fans för att se El Clásico (BARCAAAA). Sen mr mannen himself - Pålsson!

Anu - se todella tuntuu hyvin pitkälle Teneriffalle tällä hetkellä, mutta tulee pian takais.
I don't know if thats correct but something like: It feels like a long distance to Tenerife now, but I'm soon coming back" :P Google translate!

high and low.

Jag ska inte skriva mycket alls här idag, det är sent och har jobbat mycket men snart kommer jag hem i alla fall! Hörde att de va över 20 cm snö i vissa delar av Sverige nu, i Borås med?

Ska bli riktigt skönt att komma hem, men givetvis kommer jag sakna er här nere på Tenerife också, men att bara komma hem, se mor o far, Wilmer och alla vänner känns ju helt fantastiskt med :D

Som det är nu är det inte allt för mycket som är planerat, vilket är skönt! Får ta dagarna som de kommer lite, men ska försöka att träffa alla så mycket som möjligt, men vi får ha styr på det litegrann.

Lyssnat vidare på Toves album nu. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka, men det är väl bättre för varje gång som man lyssnar! Måste ju nästan tvångsgilla Tove!

Förövrigt måste jag bara säga - JAG VILL ÄTA JULBORD I SVERIGE!! Snälla, kan vi inte lösa så några drar och käkar julbord någon dag? :)

Något man inte måste tvångsgilla är ju Winnerbäck. Elegi är en underbar låt och video, bara så ni vet!



Så, nu ska jag gå och lägga mig och se någon film! Imorgon jobb mellan 8:15-12:30 och sedan hem och packa. Sen ska jag ut och köpa lite julklappar och födelsedagspresenter till olika människor. Sova tidigt, sen upp på natten och köra departure, hem och hämta väskan och tillbaka med en departure bus. Därefter flyg i fem och en halv timma, weii!

Så sov gott nu, nästa inlägg kanske kommer från Sverige - om jag inte hinner innan :)

through the rain.



Okej, idag är det lite synd om Bamse faktiskt! Hittade honom, men det kommer snart någon att rädda honom får vi hoppas! :)

Idag har det varit en ganska lugn och bra dag. Skulle haft utflykt till Teide, men det blev ingen extra buss så då "slapp" jag åka dit. Istället gjorde jag lite kontorssysslor och liknande, soft! Imorgon ska jag dock åka på utflykt, Tenerifes Hemligheter heter den, ska bli kul att se lite mer av den västra sidan på ön, vilket jag inte gjort än.

Återfått kontakten med en barndomsvän också, sjukt kul! Va riktigt längesedan :)

Så, ikväll ska jag, Toni och Mads dra ner till vårt cafe/restaurang/pub och se på Ajax - Real Madrid. Det kan vara trevligt! Imorgon ska vi dra ut ett gäng och se FC Köpenhamn mot Rubin Kazan på bortaplan. Den börjar dock redan 17:30 här, men så är vi tre tidzoner tidigare också!

Hmm, vad händer annars? Inte allt för mycket. Ska snart hem, fem dagar kvar nu. Hvad laver vi då?!

Ska bli skönt i alla fall, trots all snö. Vad händer på Strömmagymnasiet förresten? Och Borås Baskets buss körde av vägen? Ta de lugnt .. :P

Nu ska jag fortsätta med mitt underbara arbete - eller FM kan man kalla det också! Har stressigt nu att ro i hamn alla värvningar inför säsongen ;) Snart är jag hemma - de blir nice! Tills dess ska jag bara njuuuuta av solen!

högsta taket, högsta våningen.



Ibland måste jag säga att det känns som ett självklart val, i alla fall vädermässigt.
Sverige - Tenerife?

Har haft välkomstmöte idag, bara två svenska och resten danska så det var lite speciellt, men det gick fint som vanligt med Mads :)

Har lite siesta och ska snart lägga mig och sova en halvtimma tror jag! Sedan i eftermiddag blir det service, en ganska lugn och bra dag. Återstår att se om jag får åka och göra Teide-utflykten imorgon, vi får se i eftermiddag helt enkelt! Det beror ju på hur många som ska med :)

Måste bara önska mig själv grattis till att vunnit en lunch av Oskar Pålsson - tack även DIF för denna fina vändning i tredje perioden! Återstår att se om vi kvittar den lunchen den 11:e december, eller om jag får en till då ^^

Såå, då är de bara sex dagar kvar tills jag är hemma i Sverige igen. Det känns lite konstigt men så skönt det ska bli! Ser till och med fram lite till kylan när man kommer ut på Landvetter, men jag vet, kommer att klaga sen! Gnager mig lite i ögat att jag kunde åkt ner till Moa i Thailand, o bott där i två veckor..typ gratis :P Sjukt kul hade de varit, men de får bli senare!



Bjuder på den här med, sjukt kul! Blaszczykowski i Bourussia Dortmund missar totalt målet. Nu vann de visserligen med 2-1 ändå men.. :P

this is my life.

Först vill jag bara tacka Sara Høyer Tækker för den här underbara låten! Ni känner säkert igen den med tanke på att Gasolin gjort den sedan tidigare, men shit vad hon sjunger bra! Hon är bara 16 år på de här klippet, hon kom tvåa och det är från årets danska x-factor! :)

Annars, vad har hänt den senaste tiden? Ja, de e väl inte så mycket men de e ju ändå saker som händer liksom :) Nu blev det lite flummigt här känner jag.

Vet inte ens när jag skrev senast, men det var väl i samma veva som jag fyllde år. I fredags jobbade jag airport morning och evening - sov nästan hela dagen där mellan. Sedan så i lördags jobbade jag bara halvdag - nice!

Åkte ut till Oro Verde på eftermiddagen, hade en riktigt bra eftermiddag. Låg o halvsov till filmen "Upp" - riktigt mysig film. Sedan fick jag lite mat av Sara som hon tyckte jag behövde när jag skulle åka vidare - supertack!

Därefter åkte vi till en fotbollsplan som Mads hittat, tio minuters biltur från Los Cristianos. Man kan säga att det var en hård plan, typ basket/handboll med lite sand/grus på för lite mer fäste. Det hade inte jag. Det som hände efter en halvtimma var att jag flög som en lite vante i en omställning, över en fot och landade rätt på knäet.

Så med första-hjälpen Elin med servetter, och bandage - därefter ispåse från Mette bestående av frysta grönsaker och sedan alsolsprit och plåster, så överlevde jag!

Sitter hos Elin nu, hon är lite sjuk..inte kul så krya på dig nu bästa Elin! Inte kul när du är sjuk och har feber! KRYA!

Annars så är de en vecka till semester nu - vi gjorde en sjukt bra arrival och departure idag, shit bra jobbat Daniel! Bra styr på det hela idag :) Nu får ni ta hand om er!

not meant to be.

Igår var det födelsedag och först och främst måste jag bara säga:
A big THANK YOU to everyone who made my birthday unforgettable! It was more than I ever could imagine and the day was so good from the minute from a woke up - til the minute I fell asleep. THANKS!
Joakim återigen förvånad över en av många presenter - denna gång på kvällen och en glass!
Lite uppdateringar har ni fått när jag skrev igår. Men det kom fler! När jag kom ner till Weekly Meeting var alla där samlade. När jag kom in så började alla sjunga "Happy Birthday", därefter på finska, svenska och danska! De hade blåst upp ballonger och dukat upp som ett fint kalas!
Sen så i slutet på dagordningen stod de "Happy Birthday Joakim!" och då smet alla finska reps ut, släckte hela lokalen och kom in med en fin tårta med 22 ljus i! :D Återigen sång och massa trevligt! Det absolut bästa mötet jag någonsin varit på.
På kvällen så kom Morten, Mini-Morten, Jens, och Toni över. Tillsammans med stor-Morten kom även en flaska raki från Kreta, och sedan var en mycket trevlig kväll igång! Därefter åkte vi till vår restaurang för kvällen "Malibu", tack alla som kom! :) Det var en mycket trevlig kväll med massa god mat, många skratt och massa trevligt!

Återigen blev de födelsedagssång på engelska, svenska, finska, danska och även norska! Sedan när jag var jättemätt kom det in en fin glass-efterrätt med tomtebloss och sång igen! :D Så jäkla mycket sång men så jäkla niice! Totalt typ 12 gånger sjöngs det under dagen, inte varje dag ^^

Därefter vandrade vi åt olika håll i natten. Några åkte hem, vi gick till Viking och andra till andra ställen. När vi kom till Viking var vi så trötta dock så det var bara att åka hem!
Ett bra gäng på "Malibu" :D Från vänster längst fram och medsols: Johanna, Danielle, Lena, Kristine, Sabina, Sanna, Miia, Daniel, Sara, Anu, Pamela, Mads, Joakim, Naja, Caroline, Anne.

När jag kom hem sedan hade jag fått en underbart fin present till, heelt otroligt. Tack söta Sara, Anne, Johanna och Naja för den fina tårtan - bild här under! :D
Idag har vi varit på dykning, vilken himla rolig upplevelse. Första gången jag någonsin dykt med tub och ja, det var sjukt nice. Jag hade min instruktör Jannis som var så himla snäll mot mig. Vi dök "one-side-one" vilket innebar att Jannis var med hela tiden och höll i mig. Det kändes tryggt när vi va ute ungefär 45 minuter! Vi fick även undervattenskort som snart kommer till min mail! Men det är ju sjukt nice att vi faktiskt får uppleva sånt här på jobbet :D
Här står Mads, Jag, Daniel och Toni - redo för äventyr! Vet inte vad jag och Mads tittar på.. :P

Nu ska jag ta en dusch till, ta bort alla sand från stranden, och sedan iväg på service x2 och därefter på "Carmen Motta" - en dansshow som alla ska på ikväll! I natt blir det dock flygplats sedan, och imorgon kväll men jag lever :D Ta hand om er nu och återigen - tack för alla önskningar, ni är guld värda allihop!


Summering:
136 olika personer skrev logginlägg med grattis på FB
10 privata meddelanden på FB med grattis
25 olika grattis sms
5 samtal med grattis
12 födelsedagssånger sjugna
1 bamse
6 goda cider
2 tårtor
1 födelsedagstårtshatt
1 olw-fotbollströja


Flygbiljetterna betalda - 28:e november flyger jag hem! SES DÅ! :D

pokerkväll i vårby gård.

IDAG FYLLER JAG ÅR!





Den här lilla krabaten blev min i morses när Mads, Mette och Sabina kom in och överraskade mig med frukost på sängen! :D Med ballonger, frukost och present kom de in och gjorde början på den här dagen helt underbar! Först blev de svensk födelsesång, sedan dansk - den är UNDERBAR! Första gången jag fått en dansk födelsedagssång!

I dag er det Joakims fødselssdag
Hurra, hurra, hurra!
Han sikkert sig en gave får
som han har ønsket sig i år
med dejlig chokolade og kager til.


Därefter ut till bilen, massor av grattishälsningar och kramar och även en fin finsk sång i bilen på väg till kontoret! Väl där väntade många till, Sophie kom springande typ :) Sen kom Elin och Maja - så söta ni är! Fick en tårta, inte en som man kan äta utan en som man kan sätta på huvudet och en fin OLW-fotbollströja som Elin fixat! TACK!

Ikväll blir det middag på Malibu med många underbara människor här nere. De ligger vid havet och de kommer bli jättekul hoppas jag! Nu är de snart Weekly Meeting.

Gillar även Elins tankenöt innan när hon satt med en mini-chokladkaka i handen.

"Om man smälter den här och blandar ut den i mjölk, blir det mjölkchoklad då eller oboy? Eller det kanske blir chokladmjölk?"

Den som har svaret kan ju faktiskt höra av sig till oss! :D

all that I'm asking for.



Sista timmarna som 21-åring.... Tänk vad tiden går fort.

Tycker det inte var längesedan som jag fyllde år förra gången, när vi va hemma hos mig och åt smörgåstårta och tårta! Shit alltså. Första gången farfar fick se min lägenhet och ja, det var en trevlig kväll med mor o far, släkt och goda vänner! Sen blev de FIFA hos Johan :)

Nu sitter jag i Spanien, Tenerife, och vet inte vad jag ska göra. Vi ska ut och äta imorgon i alla fall, fira litegrann med många bra människor :)

Ikväll har jag sett en av de bästa filmerna jag någonsin sett tror jag, "Angels and Demons", ett MÄSTERVERK, helt klart! Ska krypa ner i en nybäddad säng nu tänkte jag, det är också nice!

Känns så skönt också att veta, det är bara 11 dagar snart tills jag flyger hem och får träffa alla underbara vänner! De värmer när man får sms hemifrån - och att man snart får träffa er! Shit alltså =)

Sov gott alla - imorgon är jag ett år äldre!

slow dancing in a burning room.



Okej, nu vet jag ju att det inte kommer se ut så här MEN:

JAG HAR FÅTT BEKRÄFTAD SEMESTER NU! :D



Jag kommer att komma hem till Sverige, så bilden ovanför här är ju bara sjuk egentligen. Många undrar varför jag ska åka hem till kylan, men det finns fler värden i att åka hem exempelvis Mor, Far och Vänner!

28 november - 12 december

det är tiden jag kommer vara i Sverige och jag hoppas det kommer hända massa kul då! Ska försöka att koppla av lite också och njuta, men givetvis massa kul!

Idag har det varit en ganska tuff dag. Igår hade vi transferdag som vanligt på söndagar, så jobb mellan 9:30 - 18:00 ungefär. Försökte sedan tvångssova men det gick inte, fick inte en blund, innan det var dags för en ny transfer, denna gång departure. Vi åkte vid 23:30, kom till flygplatsen och det visade sig att flyget var försenat. Därför kom jag hem 04:15 och gick upp 08:00. NIICE! Kan säga att jag nyttjade min siesta väl idag..!

Annars har det inte hänt överdrivet mycket. Kom på återigen idag att jag fyller år om två dagar - shit det är nära nu! Men det ska bli kul! Vi funderar på att bowla lite kanske, eller äta ute eller göra tacos hemma, vi får se! PLA är ju på middag på kvällen :(

Ikväll ska jag faktiskt unna mig en pizza, seriöst. Imorgon är jag ledig och då kan jag typ träna hur mycket jag vill, ska bli skönt! Nu ska jag iväg igen, glömde en sak på kontoret så..vi hörs snart igen! :D

nu kan du få mig så lätt.



GRATTIS PÅ FARS DAG KÄRA FAR!


När man inte kan vara hemma och fira själv
är det bra att ha bra vänner som kan göra
en tjänst och åka ut som bud till skogen!

Hoppas du haft en bra dag far - idag är
det ju din dag! :D

Annars är allt bra, kaos på flyget men
det gick nog ok. Ska tillbaka om några
timmar i natt sen. Kom på en sak,
fyller ju faktiskt år om tre dagar!
Känns lite avlägset :P

Ta hand om er nu!

life lookes better in spring.

Hola! Que tal, buenas tardes!

Nu är det alldeles för längesedan jag gjorde ett inlägg av längre sort här - därför ska jag försöka skriva lite längre nu!

Idag sitter jag och Mads just nu i Pamelas, Sophies, Karina och Jesses lägenhet. Vi har lite fri tid nu på dagen. Började min dag idag med att klockan ringde klockan 04:55, då var det dags att åka till flygplatsen för en departure. Det hela gick fint, även om de blev lite arbete efteråt! Förövrigt är det sjukt dyrt att ringa här nere, Vodafone gör de billigare att äga en bil hemma än att ringa fem minuter til en mobil, sjukt!

Ska iväg och arbeta lite mer vid klockan 17, sedan får vi se vart dagen tar vägen. Kan bli tacos och utgång, bara tacos eller bara något helt annat, det får vi se helt enkelt!


Det kom ett brev - och shit vad glad jag blev!

Det lilla gröna paketet som finns på bild ovanför är nog det brev jag blivit gladast för någonsin! Mor och Far var så gulliga att de skickade ner en vaxburik till lilla mig :D Detta var mest för att se hur postgången gick, och det får man väl ändå säga gick bra? Tre dagar - det betygssätter jag till fem av fem toasters! Blev så sjukt glad bara att se handstilen :D TACK!

Nu är det nästan kirrat och klart med semestern. Börjar småannonsera den, men ska få totalt besked förmodligen idag. Redan fått påminnelse att betala flygbiljetterna, LUGNA SIG! Men kul att alla ska åka iväg under den tiden jag är hemma - dock är Oskar uppbokad på alla sina lediga dagar!


Riu Buena Vista är verkligen nice

Japp, häromdagen var vi på en "Road trip". Men först var vi i Skandinaviska kyrkan för att få lunch - och shit vad gott det var! Kycklingsallad så man sprack med HEMBAKAT BRÖD och massa gott. Sedan kom nästan det bästa! Nygräddade VÅFFLOR, hembakade KANELBULLAR och egna KLADDKAKEMUFFINS! :D Det var ju som att man var i heaven ;)

Sedan åkte vi vidare till Los Gigantes som är en sjukt mysig stad på västra sidan, nära den andra kanarieön La Gomera! Men först stannade vi till vid Riu Buena Vista - ett sjukt nice och stort hotell! Som ni ser på bilden, det är utsikten från poolen man ser där!


Så här ser en kebabpizza ut i Spanien...

Och ja, den kebabpizzan är väl det närmsta man kan komma kebabpizza från Sverige. Men shit vad jag saknar en Toni SpecialCampino!! Nu lever jag ju dock renlevnadsliv så tränar ganska mycket kondition och styrka, äter ett varmt mål om dagen och resten typ cornflakes och mjölk! Från och med igår så har jag lyxat till cornflakes med russin, niiice! Jag och Mads har förövrigt ett projekt, att göra en hel cornflakesvägg med tomma cornflakespaket innan säsongenär slut!

Vill även rikta ett stort tack till Magnusson för en tjänst - du vet vad! :)

Så, nu har jag typ tröttat ut er men nu har ni lite mer koll än innan vad som händer här! Hör av er så mycket som ni vill - blir lika glad varje gång! Jag och Mads ska nog försöka se "Hundtricket" snart, så han förstår de här med "jättekul att spela tennis", "Vad är problemet" och liknande. Han har redan lärt sig "Kääääften"och "Jääävlar, grääsfläckar". Ganska kul på dansk-svenska :D

Ta hand om er nu - ni är bäst!

sorry for lazy updates.

Hej igen alla!

Förlåt för seg update men imorgon hoppas jag att kunna åstadkomma någonting igen.

Efter jobb på flygplatsen 10-18:30 och sedan 21:15-01:00 så har vi idag haft jobb 8:30-19:30! Så därför är jag lite trött. Lägg där till en halvtimmas löpning på löpband och stenhårt pass på mage och armar på gymmet!

God natt - imorgon ska jag inte få några polare (Jens du borde förstå) ;)

Billy Paul - Your song


Mitt och Mads välkomstmöte gick toppen idag, faktiskt. Många som köpte utflyter med - I like!

Sov gott! :D

new design - again.

Hej alla glada!

Tänkte bara uppdatera er lite om vad som hänt här på bloggen! Efter en ganska sömnlös natt, eller somnade sent i vart fall, ändrade jag om lite här på bloggen. Tyckte den behövde en uppfräschning och det här blev resultatet. Den är inte klar ännu riktigt - men mestadels i alla fall. Såå..vad tycks nu då? (för er som inte ser den, tryck på F5 för att uppdatera sidan)

Känner mig väldigt lat. Det är en fri dag idag och jag har inte gått upp än! Klockan är snart tolv så det är dags, men å andra sidan, om man ska lata sig är det väl typ nu så man blir lite utvilad inför en hektisk vecka. Idag känner jag förövrigt redan nu att det inte blåser lika mycket som igår på förmiddagen, shit! Men nu har det kommit "kalima-vindar" in över ön, det vill säga att det är mycket varm och torr luft. De här vindarna kommer från Sahara-öknen

Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt än. Funderar på att åka till Riu Buena Vista ikväll. Där har vi ett stort Blue Village-hotell och där finns även en stor showgrupp från 2entertain, som på alla Village-hotell. Skulle vara intressant och kul att se deras show "welcome to the Cirkus".

Får även passa på att tacka bästa Elin Haglund för igår! En hjälteinsats så jag fick komma hem strax före midnatt :) TACK! Du är så snäll :)

Det har hänt någonting med min dator också, inte kul. Den är så seg så jag vet inte..en omstart kanske? Det var längesedan nu :P


Jag och Jens på "Den glade viking" för någon vecka sedan"


En underbar låt - tips från Sandra Arntsberg! Alison Krauss - Let me touch you for awhile

Såå, vad händer hemma annars då? Jaa, av Aftonbladet att döma så har...
...kungen varit otrogen (på stenåldern typ)
...HIF och MFF jagar guldet (i en dröm i natt tror jag rubrikerna sa guld till MFF).
...Kan också notera att IFK jagar en forne skyttekungen Karekezi från Öis (som att värva Bengt Andersson till Elfsborg).
...att Tim Sandberg (18) kan få chansen istället för Mark Owuya i kvällens match mot SAIK på bortaplan.

Med andra ord har det inte hänt speciellt mycket!


Bjuder på en bild från solnedgången över Los Cristianos häromdagen också - fiint!

Så nu ska jag gå upp och äta cornflakes med min goda mjölk - frukost! Ta hand om er så hörs vi :)

PS. Semestern är förmodligen snart klar!

I'm alive!

Hej!

Har inte skrivit så mycket här senaste dagarna, men det beror mycket på att vi inte varit hemma förrens sent de senaste två kvällarna.

I onsdags hade vi kick-off med TFS W1011, en trevlig tillställning som blev ganska sen! Efter en helkväll kom vi hem vid fyra-tiden, men tack för en mycket trevlig kväll! Glittret på mina armar är dock fortfarande ett stort frågetecken.

Igår var vi på "Castillo San Miguel", en stor riddarborg som man ser en riddarshow - det var också kul men va ganska trött. Mycket god mat med soppa, kyckling, kött och potatis - dessutom åt man såklart allt med bara händerna. Av en konstig anledning vann vår riddare, men sitter i sektioner och hejar på sin riddare! YELLOW!

Idag börjar jag jobba vid fyra. Ska snart ut på stan lite och leta upp det där gymmet som ska ligga här. Ska verkligen bli skönt att komma igång med träningen igen. Nu är smekmånaden över så nu kör vi!

Ikväll blir det flygplatsen. Kommer på mig själv att säga lufthavnen eller airport. Engelska är ju det språk vi använder för nästan all kommunikation, och om jag ska säga flygplats annars, blir det lufthavnen för det är alltid danska runt omkring - haha!

Återkommer med massa kul bilder och sånt - nu ska jag äta frukost! Äntligen hittat en god laktosfri mjölk och cornflakes - det är grymt!

Intressant också!
http://www.svenskafans.com/fotboll/Elfsborg-jagar-Tobias-Grahn-378833.aspx
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!