son fear is the heart of love.



Efter ungefär två minuter in i klippet börjar han sjunga en akustisk version av den här underbara låten. Kommer ihåg när jag upptäckte den första gången. Bodde hemma i Bredared för många år sedan och så kom den på ZTV på morgonen - sjukt bra video också. Men den här versionen är sjukt nice!

Ikväll blir det lite utgång! Laddade upp med 1,5 timmars siesta sömn. Såg även Men in black II - sjuuukt nice film! Får snart klassas som kultfilm tror jag. Vem va ja på den med? Jerry? Micke? :P Vette fan..!

Bästa Elin har hjälpt mig idag så jag kan lägga in YT-klipp igen på bloggen. För er som inte vet, så är det bara när man tryckt på "bädda in" att välja o kryssa i "använd gammal inbäddningskod". TACK!

Nu orkar jag inte skriva mer faktiskt...ska laga pasta carbonara istället om ett tag! Ta hand om er :D


Bjuder även på Anders Svenssons mål mot GAIS på Borås Arena 2009! Kommer du ihåg de målet pappa? ;)

där inget är sig likt -
fast allt är likadant.



Om man säger så här - finns det något finare än svensk sommar i sin bästa form? Smögen? Västkusten? Shit vad nice - jag saknar det så! En fin sommarkväll. Lite grill eller mys på någon klippa med massa bra folk. En gitarr och lite gott i glasen. Det är inte mycket som slår det....

Idag har det varit en lång och händelserik dag - men allt löste ju sig till slut! :) Nu ikväll blir det stilla lugnt, ska bli skönt! Sen imorgon har jag bara morgonservice innan det blir en och en halv dag ledigt. Ska bli sååå nice! En vecka som flugit fram men varit ganska lugn och fin, det gillar vi för en gång skull :)

Lyssnar på DIF - Södertälje nu, ingen rolig historia än. Funderade på att se den på Göta Kanal men orkade inte till slut i alla fall! 1-0 efter 39 sekunder dock av Mackan Nilsson, men sen kvittering. Det går inte så bra för DIF nu. Ekman med sin stroke och Ölvestad ska opereras - två tunga pjäser! Inte bra...

Det har varit bra väder idag, det gillas! Varmt och skönt, nästan 26 grader i skuggan på dagen och inget regn! Nu väntas det dock bli lite regn igen och söndag riktigt mycket tyvärr. Men vi får se helt enkelt, prognoserna här nere går inte direkt att lita på...

Dock lite retro att lyssna på Radiosporten. Gjorde alltid det förr innan ja hade säsongskortet och så. Mor och far kanske kommer ihåg att radion till och med åkte in i duschen för att lyssna? :P

Jag längtar hem idag också - massor. Ska bli så skönt att få komma hem till mor, far, wilmer och alla underbara människor hemma! Att bara få samla sig några dagar. Vet att det kommer gå sjukt fort, kommer inte hinna träffa alla osv men ja hoppas på en bra tid hemma i alla fall! Se till att hålla Landvetter landningsdugligt nu ;)

Ta hand om er hemma nu - saknar er!

Och ja - de låter konstigt kanske men saknar fotboll så sjukt mycket. Och att skriva. Kombinationen fotboll och skriva är oerhört saknad just nu. Det har varit livet i fyra år liksom, nu är de avlägset. Så kan vi inte ha de...suttit och läst artiklar från Copa del Sol under förra året när jag bevakade den turneringen...shit alltså.

chased by cars.


Nej inte bilar. Men två sånna här saker

Hade de varit så här små och söta så hade det inte varit någon fara...men nu så var de vilda, två stycken, ett-två år äldre och jättearga.

Sprang en väg som jag inte brukar springa. Tänkte - åh vad skönt liksom med en lugn väg! Men inte då...där stod de helt plötsligt två vilda schäfrar (vet inte om de var vildvilda men de var vilda). Så började de skälla, kom mot mig och sedan bara skällde som fan. Så började jag gå, då blockerade de vägen, då sprang jag , o då var de i hälsenorna istället. Efter en 100 meters rusch så var de kvar , då skrek jag till åt dem och de gav upp. Joakim - Schäfrar 1-0. Rädsla - Schäfrar 0-10.

Så det var väl sista gången jag sprang den vägen liksom!

Annars så blir det en kväll med teamet idag. Ska ut på en middag med några från GOL och vår kära DM. Sedan så blir det hem, ta det lugnt och fint med min date för kvällen och natten :)

Dagen har varit helt okej! Varit tillbaka i BS-teamet med Kati - mycket trevligt trots massa konstiga saker att göra, men det var roligt det med!

Nu är det 13 dagar kvar tills Joakim tar mark i Sverige igen. Undrar hur många gånger det är i ordningen egentligen som jag har landat just i Sverige med flyg!

Japp - min date är den underbara, älskade servicetelefonen :) Sviker aldrig liksom!

Ska nog räkna på de där...
1. Köpenhamn - Stockholm (1989 efter massa byten på väg när lille Joakim blev svensk)
2. Stockholm - Göteborg (1989 samma resa med underbara mor o far)
3. Heraklion - Göteborg (1996)
4. Chania - Göteborg (1998)
5. Heraklion - Göteborg (2000 el 2002)
6. Antalya - Göteborg
7. Burgas - Göteborg
8. Antalya - Göteborg
9. Antalya - Göteborg (2007 med grabbarna)
10. Valencia - Göteborg (2007)
11. Rhodos - Göteborg (2008)
12. Marbella - Göteborg (2009)
13. Antalya - Göteborg (2009)
14. Barcelona - Göteborg (2010 med far)
15. Marbella - Göteborg (2010 med bästa OP!)
16. Tenerife - Göteborg/Malmö (2010)
17. Tenerife Göteborg (2011)

Okej, den sista är inte riktigt med men den kommer ju om två veckor och fyra dagar!! Så 17 gånger jag har landat i Göteborg då om jag har räknat rätt? Inte konstigt att jag är trött på att flyga...

Dusch nu och sedan middag! Imorgon en stilla lugn dag! :) Ta hand om er nu!

//Joakim - en yndlingdræng :D

con te partiré.



Inte riktigt så här men nästan såg de ut i morses vid två-tre när jag vaknade av att hela rummet lystes upp! Det var ganska mysigt, somnade om fort och så men idag regnar det ganska mycket och det kommer nog vara lite ostadigt under en tid här nere nu..!

Annars är de okej! Haft en tuff start på veckan men vi har löst det mesta på jobbet nu hoppas jag! Ska snart till läkaren, äta lite här hemma först på siestan bara!

Så nu orkar ja inte skriva mer så ta hand om er :) Ciaao!

we r who we r.

Hej på er!

Ny söndag är klar, arbetsdagen i alla fall! Det har gått fint, alla flyg var på tid eller en halvtimma tidigare så det gick fint! En helt okej transfer med mina kära kollegor Elin och Mette var också en ny grej att prova :)

Lite ostadigt väder idag. Kom en skur när jag skulle hämta upp gäster på morgonen, sedan en liten nu här hemma, annars har det varit strålande väder under en längre tid, så att de e klart att de ska regna någon gång.

I fredags kom det en skur också - riktigt mysigt faktiskt! Den varade i tio minuter, sedan kom solen fram igen. Då luktade det som ni vet, typ sommarregn hemma i Sverige! Började nynna på någon Per Gessle låt då "Vandrar i ett sommarregn" eller vad det nu heter. Sverige är fantastiskt på många sätt! :)

Allt är klart inför hemresan nu. Kontot lite tommare för jag kommer ju hem i februari - och det är inte hemligt längre för mor och far vet om det nu. Bra det kanske, kan bli lite knepigt annars om de inte vet! Så ni som har vetat om det, ni kan andas ut nu - det är officiellt ;)


Ikväll är det dags för fotboll igen. Blev ingen igår, det var tråkigt, men vi kör idag istället och det är riktigt nice!

Jaa, annars vad händer? Mads familj åkte hem idag, riktigt trevligt att träffa dem! Istället kom Mettes föräldrar ner så nu lär inte hon vara hemma i veckan, så de är inte många hemma i lägenheten! Men nice att Mads kom hem idag igen, varit lite tomt :)

Hmm, har nog inte allt för mycket att skriva egentligen. Ska gå och ta ut lite pengar och sedan gå och äta någonting tänkte jag. Helger får man svina på lite, så det blir något gott tror jag! Ska ju spela fotboll sedan så det får man väl göra då!

Men ta hand om er hemma nu :) Hygge er som man säger :)

men jag var så ung och dumdristig.

http://www.youtube.com/watch?v=m3Hr3-EnuiE



Vid protesfabrikens stängsel La du din hand på min axel Och sa att livet var något enkelt Men jag kunde inte hålla med dig På en betonglagd äng stod vi Du bad mig ta kärlek lätt som en vind Men jag var så ung och dumdristig Och tårarna rann ner för min kind För vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar Och vem vet hur länge vi har varandra I en nedlagd hamnstad full av misstro och ohållbarhet Mötte jag min kärlek

natten falder på.

Sådär, då var de sjukt längesedan som jag skrev någonting här - förlåt för det!!

Kom precis hem, varit en hel del jobb men nu så är jag hemma! Haft La Gomera idag igen! Skönt att Kati var med, första gången som en kollega var med i en annan buss - det är alltid trevligt. Det är en lång men väldigt trevlig utflykt, blev lite sjösjuk på morgonen på båten men men..!

Nu är det bara service imorgon, sen är det dags för en ny 1,5 dags ledigt, och det är skönt måste jag säga. Den här veckan har gått riktigt fort måste jag säga!

Har haft en del huvudvärk senaste tiden. Var hos en ögonspecialist häromdagen men har perfekt syn (tack gode gud för det) fortfarande. Det känns bra! Dock inte lika bra att jag inte mår riktigt bra...men ska till en neurolog på tisdag, hoppas att de kan se om det är något fel.


Övre från vänster: Johan (Apollo), Mini-Morten, Mads, Per
Undre från vänster: Martin, Naja, Joakim, Fredrik (inhyrd)

Den här bilden är nice måste jag säga! Vi hade sjukt bra fotbollsspel i lördags på vår "hemmaplan". Riktigt kul att Per och Fredrik var med! Kul med Fredrik också, träffade han på Marino - Groningen och sedan bara helt random när vi var på stranden (första gången den här säsongen). Så drog han med och lirade boll - och han var bra! Men eloge till ALLA - bästa fotbollen på länge, bra tempo och hög klass! :)

I lördags var vi på Loro Parque, jag, Elin, Per och Alexandra! Riktigt trevligt måste jag säga, alla showerna är helt underbara, men nu räcker det för den här säsongen tror jag.

Sitter och lyssnar på Färjestad - Djurgården. Det står 2-2 nu efter en kvittering av kaffepaketen. Hoppas DIF kan vinna matchen, vore riktigt nice!

Nu ska jag snart bara ta det lugnt, sitta och spela lite FM och bara njuta av kvällen hemma :) Sov så gott allihop!

FYI: Daniel Widing kvitterade med sju sekunder kvar! KÖR NU DIF!! UPDATE: DIF vann på straffar - KARAKTÄR :D

yours are the sweetest eyes I've ever seen.



Stämde bra in idag! Måste rusa, ska till flygplatsen nu! Ciaao!

So excuse me forgetting but these things I do
You see I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway the thing is what I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen

gotta have faith.





RHODES NORTH (TOWN/IXIA) S11

för en lång, lång tid.

Jaa....då är det bara en dag kvar...man kan väl säga att man är lite nervös nu. Gjort sista dagen inför en mini-semester på två dagar. Eller ja, en extra halvdag kan man säga.

Igår var jag på Tenerife secrets och körde den, gick fint även om de var några damer som höll på att sätta i halsen när vi åkte upp från Masca-dalen, över bergen och på smala vägar! Men det gick fint som vanligt. Såg därefter lite på fotbollen här i stan, dvs mellan CD Marino - FC Groningen. Matchen slutade 1-4, var väl ingen höjdare men sååå skönt att få se livefotboll igen! Andreas Granqvist gjorde 2 mål, varav ett på straff.

Idag har jag och Elin arbetat ihop massor, och Mette med. Har varit på kontoret mycket, haft lite service och det har rullat på bra kan man säga idag! Men nu är jag trött igen, lång dag ändå med lite olika händelser.

Får även sända en hälsning till Pamela som kraschade med cykeln, bröt armen/handleden och slog upp ansiktet. Tycker så synd om dig men du kommer bli bra snart! :)

Imorgon kommer domen. Ja just det. Domen! Då kommer det där telefonsamtalet som säger hur vår/sommar/höst blir. Just nu så är det jobbigt. Vet inte ens vad jag ska hoppas på liksom. Men som tidigare så har jag sökt:
1. Rhodes - Town/Ixia -> Guide
2. Cyprus - Agia Napa -> Guide
3. Bulgaria - Sunny Beach -> Guide

Så nu imorgon vet jag inte vad jag ska hoppas eller tro på. Men det blir nog bra kanske :) HÅLL TUMMARNA!


Joachim Löw är riktigt bra här. HAHA! :D

Lead me to the truth and I will follow you with my whole life.

Idag är det en ledig dag - det är riktigt nice! Har sovit, sovit, fixat massa tråkiga saker som man måste göra, solat och sedan bara varit i världens bästa soffa - hos Elin :)

Nu har jag, Elin, Morten och Sepideh precis varit onyttiga. Men det är faktiskt lördag, på helgen är det okej att vara lite onyttig, annars blir man dum i huvudet tror jag...! Så vi har ätit pizza! Åt en med spenat, fetaost och något annat gott på, dejligt!

Imorgon kommer Per och Alexandra ner, weii! Ska bli fantastiskt kul att få hit några man känner hemifrån! Kommer vara en nice dag på flygplatsen också, känner det på mig!

Annars så är det stilla lugnt. Ska väl gå ner om några timmar och se Deportivo de la Coruña - FC Barcelona. Blir med Morten, Mads och Mini-Morten. Sista kvällen innan Morten drar till Sri Lanka - ha så kul!! :D 

Annars är det stilla lugnt, kommer bli en riktigt bra vecka om allt går som de ska liksom enligt schema och så. Jag och Mini ska arbeta mycket ihop och det kommer bli riktigt bra! Nu kör vi på!!

På fredag kommer svaren...svaren kommer alltså på fredag...förstår ni!?? Det är så otroligt lång tid att vänta, sen fredag kommer bli olidligt. Jag är ledig, kommer nog förhoppningsvis spendera dagen med Per och Alexandra, och så kommer det där samtalet som kommer berätta vart jag hamnar i sommar om de blir så...shit alltså!



Drömmer mig bort till Rhodos gamla stad. Vilken oerhört fin stad det är, shit! Vilka kommer och hälsar på mig i så fall?

Jag håller tummarna för att alla ute i blå världen kommer få sina önskningar uppfyllda! :) 

Ta hand om er nu :) 

/J 

S11 - applications done

Applications are done and sent in to overseas!


1. Rhodes north (Rhodes town/Ixia) - Guide


2. Cyprys Ayia Napa - Guide


3. Bulgaria Sunny Beach - Guide

The answer comes on friday (14th), this week is going to be long. But within 36 hours, then Per and Alexandra arrives to TFS. NICE! :D

I'm also so thankful to my managers that wrote the comments about me to the application - you are the absolutely best!!!

S11 - ?



Så här kan man också känna sig....

Rhodos?
Cypern?
Phuket?
Sicilien?
Bodrum?
Side?
Borås?

KOM MED FÖRSLAG NU!!!!!

think of as one.


Bild över La Gomera från Gigantes. FOTO: Maria Bergström :)

Sådär, då var de söndag igen! Idag, en lite annorlunda söndag. Brukar ju vara på flygplatsen på dagen, men var där tillsammans med Sophie på morgonen, åkte vid 03:30! Men allt gick jättebra och var tillbaka hemma igen vid åtta igen ungefär!

Nu sitter vi och kollar på lite fotboll, det är FC Barcelona mot Levante på Camp Nou. Som vanligt är det Barca som rullar fin boll och det är lite intressant att se, för Levante har ändå sina chanser..! Nu vet jag inte riktigt varför jag analyserar matchen här på bloggen men det kan ju alltid vara kul :P

Ikväll ska jag tillbaka till flygplatsen igen, men förhoppningsvis går det fint också! Jag, Maja och Daniel ska åka dit och ja, de går nog fint!

Mini-Morten är tillbaka från sin ferie också! :D Det är sjukt nice, nu är jag inte den enda killen i PLA-team längre, niiice! Dock åkte Toni hem på semester, inte kul! Men så är det, alla är på semester lite då och då!

Jaa, annars, stilla roligt skulle jag vilja säga. Det är ganska lugnt här nere. Det rullar på och jobbet är som vanligt, det mesta går på rutin nu :) Kan bli så att jag ska köra La Gomera på torsdag, kan vara spännande nu när man varit där en gång innan och sett ön :P

Sophie och jag var ju på flygplatsen i natt. Kul att hon, för att hålla värmen, försökte börja lära mig dansen Zorba vid klockan fyra, haha! Bra jobbat!

Hmm, Denni Avdic är på väg till Werder Bremen, helt rätt! Det är absolut rätt tillfälle att sälja nu om det går! Får se om man ersätter honom eller satsar på någon i truppen...! Men stort lycka till Denni, all lycka till!

Nu ska jag vara lite social och sen till flygplatsen så - ciaaaao! :D
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!