the only sound that matters.





Hej

Ja då var de ju ett tag sen igen, får be om ursäkt för det. Kom precis hem från flygplatsen nu, folk som ska hem och fira nyår i Sverige! Allting gick fint och de är på sin väg hem nu.

Så, då har det varit jul och sen har en vecka till bara flugit fram, vart tog den vägen? Varit en hel del jobb men så sjukt snabbt ska de inte gå liksom. Har varit same same som vanligt, men ja, det har gått snabbt!
   Har mått lite konstigt i veckan, och gör det fortfarande faktiskt. Har kraftig huvudvärk till och från men, jag hoppas inte det är någon större fara liksom. Har fått massa konstiga tabletter, en som gjorde att ja kände mig full när jag vaknade igår (tro mig, jag hade inte druckit en droppe).

Nästa vecka blir en bra vecka. Då kommer Malene hit från GC, det ska bli kul att träffa henne igen. Sen på söndag så kommer Per och Alexandra med!

Har en grej som är halvt kirrad nu, känns skönt att ha saker att se fram emot, men ja säger dessvärre inte vad det handlar om än!

Nytt år nu då. Då är det väl på sin plats med en nyårslista kanske?

Årets….
jobb: Det jag har nu, helt klart. Fritte!
överraskning: Att mitt DIF Hockey tog sig till final i våras
lösning: Att Per kunde ta hand om min lägenhet
mor: Min mamma
mest använda citat: ”Va ee problemet?”
citatmaskin: Johan Magnusson
liftare:  Englund =P
sötroligast: Sanna
besvikelse: Uteblivna miljonärsvinster
TV-fiasko:  Idolfinalen, två helt ovärdiga kandidater
dansk: Mads ”Homie” Nyborg
aha: Att man inte säger MaDs utan Maes typ :P
nederlag: Alla förluster mot Pålsson i Xbox
framgångar: Alla vinster mot Pålsson i Xbox
årets mål: Mitt mål med Milan mot Barcelona från halva plan, just mot Pålsson.
bästa: Du vet vem du är
återbekantskap: Mikaela, i en mycket positiv bemärkelse!
far: Min far
katt: Kungen Wilmer!
bästa låt: U2 – With or without you
bästa kurs: Blue Academy -10
roomie på GC: Hank da tank
film: Angels and Demons
...bästa låt II: Black eyed peas: I've got a feeling
...flygsällskap: Sofia Grudemo
gudstjänst: Den fina i Sandhults kyrka med de bästa
trisslott: Jerry
...bästa låt III: Flo Rida - Club can't handle me
...stockholmare: Frida Rydén
område: Los Corales, Tenerife
...bästa låt V: Alter bridge - Watch over you
blåsning: Taxi fram och tillbaka till Viking på julafton
jobbigaste: Landning i Malmö mitt i natten istället för Göteborg
lycka till: Mathias Florén i IFK Norrköping, kör på nu kompis!
lallare: Finns för många kandidater till den titeln
...störningsmoment: Sabinas j***a väckarsignal som hon inte vaknar av...
sommar: Falkenberg / Olofsbo
citat: ”En gång när jag skulle dricka kaffe så råkade jag börja sjunga” /Sanna.
frågetecken: Vad att göra i sommar.
...citat II: Erkänn :]
...citat III: Man blir ju glad :]

Det är det mest spännande, vad händer i vår, sommar och höst? Blir det ny destination eller blir det Borås? Frågorna är många, svaren är få.

Idag blir det i alla fall nyårfirande på Vikingen först, sedan till stranden på tolvslaget med fyrverkerier innan det är dags för ett stort frågetecken igen, vi ser vart natten tar vägen. Tycker synd om Mads som inte kan va med pga servicetelefonen så kanske joinar hem med honom efter stranden - men vi ser :)

Hur som helst, idag vill jag bara önska ALLA ett riktigt gott nytt år. Stort tack för det här året, nu vänder vi blad till ett helt blankt och börjar skriva historia igen. Tack alla som finns i mitt liv, ni är bäst och betyder så sjukt mycket!

GOTT NYTT 2011!

feliz navidad.


Vy från en dålig webbkamera men det är utsikten från mitt fönster. Klockan är 09:37 och det är 19 grader.

God Jul, Feliz Navidad, Glædelig Jul, Hyvää Joulua, Wesolych Swiat Bozego Narodzenia, Sung Tan Chuk Ha!!!

Så där, då var det jul! Första gången hemifrån och det är faktiskt tungt. Men det kan jag gnälla över imorgon. Har varit på flygplatsen en sväng och skickat hem ett gäng glada Stockholmare som skulle hem till uppdukade julbord. "Det här är det bästa, när vi kommer hem så är allting redan klart och man slipper all julstress". Det är en bra inställning!

Har varit i Svenska Kyrkan i Los Cristianos och ätit julfrukost med. Risgrynsgröt och mackor med julskinka, det var nice! Jag och Morten ska till Göta Kanal och hämta jullunchen sen och sedan så ska vi faktiskt mer eller mindre bra njuta av dagen!

Det kommer bli en lite knepig kväll. Det är mycket känslor här nere en sån här dag, men vi ska faktiskt ut en sväng och festa lite, vi som är lediga imorgon i vart fall! :)

Jag vill rikta en stor hälsning till mina kära föräldrar hemma i Sverige. Det är en konstig jul, men alla mina tankar går till er hemma och ja, ni är bäst helt enkelt! :) Ta hand om er och lille Wilmer! Nästa år är allt som vanligt igen!

Får även välkomna Helen och Peter till vårt julfirande á la Los Corales idag! Kommer bli nice :)

Även till alla mina nya vänner runt om i världen! Stor julkram till er, allt från Kanarieöarna, Egypten, Cypern, Kap Verde, Mexico till Thailand! Ni är grymma, glöm inte det.

Och sist men inte minst, alla ni underbara som gör mitt liv så grymt hemma i Sverige! Nämner inga namn med risk för att glömma skriva någon, men ja, ni vet vilka ni är så ta åt er ni som vet med er det! Nästa år firar vi jul ihop, och då ska jag fan också ha en Bingolott :P

Ta hand om er och varandra nu! Må Gud vara...nej skojja, men ha en underbar dag alla! /J

Och glöm inte, det är dagarna på dagarna alla dagarna! ;)

BÄSTA JULLÅTEN: Tommy Körberg & Sissel Kyrkjebø – Låt julen förkunna

ensamhet är kvicksand, det blir svårt att köpa mjölk.

Det här är nog den tråkigaste nyheten som jag skrivit, tyvärr. Men givetvis - stort lycka till nu kompis, de kommer gå kanon för dig!!


Florén lämnar för Allsvenska nykomlingen IFK Norrköping

IFK Norrköping fick nej av Johan Arneng, då fortsätte spelarjakten och kom till Elfsborgs meriterade ytterback Mathias Florén, som tidigare spelat i Norrköing i början av 2000-talet. Enligt NT är Florén klar och presenteras under eftermiddagen i Norrköping. 


Elfsborgs ordinarie vänsterback, Mathias Florén 34 år, sägs ha skrivit på ett avtal med nykomlingen IFK Norrköping. Tidigare jagades Johan Arneng till klubben men det mesta tyder nu på att han istället väljer Syrianska, den andra allsvenska nykomlingen. Riktet ställdes då om på den tidigare Norrköping-spelaren Mathias Florén, som gjorde en säsong år 2001 innan han gick till holländska Groningen.

Tidigare har Abbas Hassan skrivit på för den hårdsatsande nykomlingen, även Ljungkiles Martin Smedberg-Dalence kommer presenteras under eftermiddagens presskonferens. Uppgifter har de senaste dagarna gått ut att Norrköping har 10 miljoner att värva spelare för inför kommande säsong, varav en hel del pengar går åt till att lösa Floréns kontrakt som inte går ut förrens nästa vinter.

Mathias Florén har varit ordinarie i Elfsborgs tröja sedan han kom till klubben inför år 2007, Under senaste säsongerna är han en av de spelare som totalt har spelat flest matcher per säsong. Han har även blivit en profil med stort hjärta och känsla för klubben.

IFK Norrköping kommer ha presskonferens klockan 16:00. 

JOAKIM JOHANSSON

Länk: http://svenskafans.com/fotboll/Floren-lamnar-for-allsvenska-nykomlingen-385222.aspx

sig jeg skal.

Hej alla!

Ett litet kortare inlägg idag igen, som vanligt nuförtiden, förlåt! Jag vet att jag borde vara bättre på det här med att uppdatera bloggen, men de senaste två dagarna har varit riktigt mycket jobb.

Igår fick jag helt plötsligt åka till La Gomera, vår grann ö här på Tenerife. Det här är alltså min första utflykt och jag har aldrig varit där, men jag fick en buss med väldigt nöjda gäster hoppas jag, det verkade så på responsen jag fick tillbaka. Hela dagen landade på tolv timmars jobb plus servicetelefonen på nätterna :)

La Gomera är en vacker ö med en helt annan vegetation och utseende än de andra öarna, så det var verkligen kul att se!

Idag har det varit ganska mycket jobb också. Jag och Jens åkte tid flygplatsen i morses, sedan hände en grej där som gjorde att vi inte kom hem förrens vid tolv istället för åtta. Sedan en trevlig service med de bästa på vårt hotell LZA, Miguel och Carolina gjorde verkligen min dag! Därefter stressade vi ut till flygplatsen igen och nu är jag hemma :)

24 timmars jobb på två dygn och min lilla bebistelefon, då vet man att man lever!

På söndag kommer världens bästa Helen hit!! Får hälsa henne och hennes familj speciellt varmt välkomna hit över jul! Det ska bli så sjukt kul att ses igen =)

Nu ska jag sova, men ni har en lite update i alla fall! På måndag byter jag team , det känns både och men de kommer nog bli bra. Frågan kvarstår, vart blir det i sommar? KOM MED FÖRSLAG!!!

Bjuder på den här parodin, den är riktigt kul! :D

the second you sleep.

Har haft en lång tänkardag och en riktigt fin boysnight med Morten, Morten, Mads och Jens! TACK! Det behövde jag. Bara suttit, ätit kanelbullar och druckit kaffe och pratat i flera timmar. Shit vad nice, om allt verkligen, mellan himmel och jord.

Míni-morten sa i och för sig bästa uttrycket ikväll: "Kommunister i lusthuset"

Nu så ska jag väl snart sova, imorgon är det service och sedan team-day på eftermiddagen innan jag återigen ska dejta servicetelefonen. Det händer mycket här nere, men det kommer nog bli bra får vi hoppas!

Och nej, om ni läser mitt inlägg från igår så ska varken jag eller Mads försvinna härifrån.

Chris Daughtry är en av de grymmaste artisterna tror jag. Så sjukt nice, har verkligen lyssnat på han hela dagen typ. Så även nu!

Hmm, dörren till TUI Fly Nordic stängdes dock med buller och bång idag, hade ju lite planer på det framöver annars. Men min förbannade rygg ställer till det igen, troligtsvis. Nu är två yrken borta jag verkligen skulle vilja arbeta med i framtiden.

Jag skriver inte vad Mini-Mortens kommentar handlar om men någon kanske förstår, killar?

På fredag blir det en tråkig dag. Då ska vi säga hej då till söta Anne och grymma Jens! Båda försvinner på söndag och det kommer bli sjukt tomt. Bäst att vi tar vara på dagarna tills dess :)

De två jobben är cabin crew och polis. Två jobb jag tänkt på länge. Men livet ter sig inte alltid som man tänker!

Men jag och Anne ska ju starta en pannkaksbutik i Göteborg, lagom mellan Sverige och Danmark, men eftersom hon kan tänka sig Sverige så blir det på den sidan gränsen. Vi ska döpa de hälften svenskt och hälften danskt med så.. som hon så fint skrev på Facebook:

Jeg og Joakim Johansson skal åbne et pandekage hus i Göteborg, sådan ganske tæt på Danmark. Vi skal døbe det "Pande-kaka-place" eller noget i den retning. Halvt dansk, halvt svensk. Det blev sgu for underligt med "Pann-kage-place" :) Kommer I og spiser? Alt over fem stk og så kör vi, there you go Jocke !

Saybia - The second you sleep

Mads tipsade om de här danska bandet, Saybia! Lyssna på Spotify, grymt!

Nej nu är det dags att sova. Bara lite FM först...haha! Ta hand om er, vi hörs. Ja, livet känns enklare efter lite skönt killsnack, tankarna kvarstår och så men nu orkar ja inte mer idag :) NATTI!

tänk om jag ångrar mig - och så ångrar jag mig igen.

Kort inlägg idag, orkar inte tänka mer än vad jag gjort. Har huvudvärk och ja, tack ni som finns här nere. Det är lite tungt idag, ska försöka tänka lite mer imorgon men...ja, epoken i BS TFS W1011 verkar vara slut. Skriver mer imorgon eller liknande.

Får säga tack till Mads också, nice att prata med dig i aften. Åker du härifrån också så är de ingen idé att vara kvar.

Bjuder på Celine Dions - Think Twice. Sjukt fin låt!

look after you.

Nu har jag varit ganska inaktiv här på bloggen, men man kan väl säga att jag har haft semester och kanske fått dispens? Vore snällt om ni lät mig ha det i alla fall, haha!

Det är nu lördagkväll och det är dags att börja summera semestern här hemma i Sverige. Först och främst vill jag bara säga: Tack alla ni som verkligen visat och ställt upp så mycket under veckorna. Utan er hade det inte funnits någonting att åka hem till - nu tar jag med mig den känslan tillbaka till Tenerife! Ni är bäst och jag skulle inte kunna tänka mig bättre människor runt omkring mig.

Samtidigt finns det några som man kan bli smått besviken på. Några månader kan inte förändra så mycket men tydligen gör det de, och de är riktigt tråkigt. Menar inte att man ska slänga allt man har bara för att jag är hemma på semester, verkligen inte, men att höra av sig och kanske ses när man är hemma två veckor på kanske ett halvår, är det för mycket begärt? Äh, jag är inte bitter nu, men ville bara säga det och ja..det är lite same same med er framöver.

Hur som helst, jag tar med mig allt det positiva! Ska försöka rabbla lite som jag gjort här hemma:
- El Clasico hos Per med härliga människor. Vinsten gjorde det inte sämre.
- Mysigt Liseberg (fast kallt)
- Shoppingtur med mor
- Hockey-/fotbollskvällar hos Johan
- Badminton (krossad av OP)
- Middag med bästa Annika med sambo och vänner i Gbg
- Mysiga kvällar förövrigt i bästa sällskapet
- Fika och mysig promenad vid Ramnasjön
- Lunch med morbror
- osv, osv, osv, osv


Julmat när "lill-jul" firades under lördagen hos mor och far!

Det har varit intensiva två veckor men helt sjukt bra helt enkelt. Har bott hos mina kära föräldrar och en katt som aldrig varit mysigare än nu. Kommer sakna känslan av att vara hemma - helt klart.

Vill även säga ett litet extra stort tack, som värmer något oerhört, till en speciell person som verkligen funnits i närheten här hemma. Utan dig hade det inte varit detsamma här - och jag vet att både du och jag finns kvar om ett halvår / år med. Men jag kommer sakna dig väldigt mycket, men det vet du!

Nu är det dags att blicka framåt! Har tydligen fått ett ansvarshotell, Marylanza, där jag och två kollegor ska vara lite mer ansvariga - kommer bli bra får vi hoppas! Imorgon när jag kommer ner så väntar servicetelefonen på mig - så jag ska behandla den väl och försöka få den att inte skrika för mycket på nätterna :)

Ska försöka packa lite till nu, sedan är det klart för avresa imorgon. Fick sovmorgon också, trodde flyget gick tidigare än det gjorde - men de lyfter inte förrens klockan 9:20 - sovmorgon! :D

Som sagt, vi ses alla här hemma om ett tag. När vet jag inte, det kan bli snart eller om ett tag - det viktigaste är att det kommer bli - jag kommer att komma hem igen och ni får när ni vill hälsa på mig och mina kollegor i livet på Tenerife :)

Ta hand om er nu - nästa inlägg kommer från en solig ö!

en skygge af dig selv.


Jul- och adventskonsert i Sandhults kyrka igår :)

Kära alla! :)

Idag så är det måndag - första dagen jag inte har någonting inplanerat på veckan och det kommer väl vara så resten av dagen hoppas jag, även om det säkert dyker upp något kul i afton, man vet aldrig!

Måste bara säga ett stort tack till er som gjorde den här helgen helt superbra! Fifa-kvällarna har avlöpt varandra, varvat med en mycket trevlig lördagskväll, ett kyrkbesök med jul- och adventskonsert (myyys) och sedan en fin afton igår också! Ni gör de verkligen värt att komma hem istället för att åka på semester någon annan stans i världen!

Får även passa på att skicka en hälsning till alla mina kollegor i Kanarieöarna, särskilt Tenerife givetvis! Ni gör ett sjukt bra jobb och det ska ni ha all cred för! NI ÄR GULD!

Ja annars då? Det går mycket Rasmus Seebach nu, sjukt bra att lyssna på! För er som inte lyssnat på hans album kan jag rekommendera det varmt här i kylan! =)

En annan sak jag vill rekommendera också är den här covern på Ushers - OMG! Sjykt nice!


Jaa, annars då? Nej nu kommer jag inte på något mer att skriva på den faktiskt! Hoppas ni alla har det bra! Har sex dagar kvar i Sverige - känns bra! Nu ska jag försöka få ut något bra av de dagarna med - men det viktigaste är att bara känna att det är bra att vara hemma!

Ta hand om er nu! :)

to love somebody.

Hej alla glada! =)

Allting bra hoppas jag? Oavsett vart ni är när ni läser det hoppas jag att ni har det riktigt fint helt enkelt! Här i Sverige är det kallt, riktigt jäkla kallt faktiskt! Men det har varit en mycket bra semester hittills :)

För att summera så började den ju inte så bra, men fick träffa mina underbara vänner första kvällen hemma i Sverige. Dag nummer två åkte jag och mor till stan en sväng och sedan spenderades kvällen med FIFA hos Oskar. Onsdagen spenderades hemma innan jag åkte in till Oskar igen, åkte ner till Skene en sväng, förbi Fritsla (tack för maten) och sedan till Per för lite grabbkväll - nice =)


Idag har jag haft två stycken föredrag på Almåsgymnasiet - det gick fedt! Alla var glada, frågvisa och intresserade, även om det först var tidigt på morgonen, och sedan sent på eftermiddagen! Jag själv är riktigt nöjd, lärarna var det också och eleverna med verkade det som!

Spenderade även en lunch tillsammans med Per, Alexandra, Englund och Jerry. Det var nice det också! Gott med "svensk" mat måste jag även säga!

Nu ikväll har jag även varit på Liseberg, det var kallt men mysigt! Åkte ner med Oskar, Per, Alexandra och Malin. Där nere mötte vi upp världens bästa Anna, Maria och Ille. Det vart en fin kväll :)

När jag sedan kom hem igenom så satt Wilmer som vanligt och väntade vid trappan, sjukt gullig den katten har blivit på senare tid :) Han var ute några timmar idag men så fort dörren gick upp kom han inspringande som en raket och la sig på en filt!
   Nu precis kom han in till mitt rum också, hoppade upp på fotpallen på fåtöljen, vilket innebär att han kommer sova här inne i natt igen, för tredje dagen i rad! Trodde nästan han glömt mig men inte, han följer mig överallt :)

Så, nu har jag skrivit massor och tröttat ut er. Jag hoppas ni har det bra som sagt! Bjuder på en bild till slut här på hur det ser ut på en intervju hos IKEA för att få jobb där:



Sov gott nu alla och ta hand om er! :)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!